Nabeschouwing OFC Oostzaan - UDI 19 (6-2) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 21 september 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt OFC Oostzaan het woensdag 21 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen UDI 19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Goed Genoeg in Amsterdam.

Via de OFC Oostzaan - UDI 19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OFC Oostzaan - UDI 19 (6-2)

Het KNVB Beker duel tussen OFC Oostzaan en UDI 19 is onder leiding van scheidsrechter Jaafar Aafouallah geëindigd in een 6-2 overwinning voor OFC Oostzaan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door , waarmee UDI '19 met 0-1 de leiding nam. UDI '19 vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist OFC Oostzaan de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via .

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat de 2-2 maakte voor OFC Oostzaan. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. OFC Oostzaan leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 94 minuten op voorsprong na een goal van : 3-2. Na 100 minuten werd van OFC Oostzaan met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Even later viel in de 108e minuut opnieuw een doelpunt. Het was van OFC Oostzaan die de score op 4-2 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 109 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van OFC Oostzaan. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van die de stand in de wedstrijd op 5-2 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel helemaal aan het einde van de wedstrijd. In de 112e minuut scoorde de 6-2 voor OFC Oostzaan en bepaalde daarmee de eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jaafar Aafouallah bij een 6-2 eindstand in het voordeel van OFC Oostzaan.

LIVE OFC Oostzaan - UDI 19 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OFC Oostzaan - UDI 19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt UDI '19 Doelpunt UDI '19 0-1
36' Doelpunt UDI '19 Doelpunt UDI '19 0-2
62' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt OFC Oostzaan 1-2
77' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt OFC Oostzaan 2-2
94' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt OFC Oostzaan 3-2
100' Rode kaart OFC Oostzaan Rode kaart voor OFC Oostzaan
108' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt OFC Oostzaan 4-2
109' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt OFC Oostzaan 5-2
112' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt OFC Oostzaan 6-2
Video hoogtepunten en samenvatting OFC Oostzaan - UDI 19
Opstellingen OFC Oostzaan - UDI 19

Voorbeschouwing OFC Oostzaan - UDI 19

OFC Oostzaan en UDI 19 spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jaafar Aafouallah en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat OFC Oostzaan en UDI 19 elkaar treffen in de KNVB Beker.