Nabeschouwing Quick Boys - Sportlust '46 (1-2) || KNVB Beker 2022/2023

Dinsdag 20 september 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Quick Boys het dinsdag 20 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sportlust '46. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Nieuw Hanenburg in Den Haag.

Via de Quick Boys - Sportlust '46 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Quick Boys - Sportlust '46 (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Quick Boys en Sportlust '46 is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sportlust '46. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door B. Franken, waarmee Quick Boys met 1-0 de leiding nam. In de 29e minuut was het Sportlust '46 dat via M. Berkvens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Martijn Vos. Y. El Kachati dacht na 35 minuten te scoren voor Sportlust '46, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde A. Al Mahdi de gelijkmaker voor Sportlust '46 in de 58e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 94e was het Sportlust '46 dat op voorsprong kwam te staan na een goal van M. Bendadi.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martijn Vos, waardoor Sportlust '46 een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Quick Boys - Sportlust '46 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Quick Boys - Sportlust '46 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Quick Boys Doelpunt B. Franken Quick Boys 1-0
29' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt M. Berkvens Sportlust '46
35' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt Y. El Kachati Sportlust '46
52' Wissel Sportlust '46 Wissel L. van der Voort voor A. Metalsi Sportlust '46
58' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt A. Al Mahdi Sportlust '46 1-1
60' Wissel Quick Boys Wissel J. Ket voor M. Mahmoed Quick Boys
60' Wissel Quick Boys Wissel L. van Duijn voor D. Panka Quick Boys
60' Wissel Quick Boys Wissel T. Bekooij voor N. Achahbar Quick Boys
67' Wissel Sportlust '46 Wissel M. Jansen voor M. Berkvens Sportlust '46
75' Wissel Quick Boys Wissel J. Beers voor N. Runderkamp Quick Boys
81' Wissel Sportlust '46 Wissel M. Bendadi voor J. Screever Sportlust '46
81' Wissel Sportlust '46 Wissel Y. Checkley voor K. den Haag Sportlust '46
92' Gele kaart Quick Boys Gele kaart voor N. Runderkamp Quick Boys
92' Gele kaart Sportlust '46 Gele kaart voor W. Meiring Sportlust '46
94' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt M. Bendadi Sportlust '46 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Quick Boys - Sportlust '46
Opstellingen Quick Boys - Sportlust '46

Voorbeschouwing Quick Boys - Sportlust '46

Quick Boys en Sportlust '46 spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Quick Boys en Sportlust '46 elkaar treffen in de KNVB Beker.