Nabeschouwing Scheveningen - Harkemase Boys (1-1) (4-5 na strafschoppen) || KNVB Beker 2022/2023

Dinsdag 20 september 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Scheveningen het dinsdag 20 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Harkemase Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Houtrust in Den Haag.

Via de Scheveningen - Harkemase Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scheveningen - Harkemase Boys (1-1) (4-5 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Scheveningen en Harkemase Boys is onder leiding van scheidsrechter Michael Eijgelsheim geëindigd in een overwinning voor Harkemase Boys. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Harkemase Boys het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Harkemase Boys kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van B. Beimers. Scheveningen kwam na 19 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. de Niet, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Harkemase Boys, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Scheveningen - Harkemase Boys 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scheveningen - Harkemase Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt B. Beimers Harkemase Boys 0-1
19' Doelpunt Scheveningen Doelpunt M. de Niet Scheveningen 1-1
102' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor J. Adams Harkemase Boys
38' Penalty gemist in shootout Scheveningen Penalty gemist in shootout B. Beimers Scheveningen
42' Penalty gemist in shootout Harkemase Boys Penalty gemist in shootout Rodny Lopes Cabral Harkemase Boys
55' Penalty gescoord in shootout Scheveningen Penalty gescoord in shootout L. Immers Scheveningen
70' Penalty gescoord in shootout Harkemase Boys Penalty gescoord in shootout S. Hazewinkel J. Slort Harkemase Boys
70' Penalty gescoord in shootout Scheveningen Penalty gescoord in shootout D. Hoekstra S. Deuling Scheveningen
75' Penalty gescoord in shootout Harkemase Boys Penalty gescoord in shootout M. de Vlugt Harkemase Boys
76' Penalty gescoord in shootout Scheveningen Penalty gescoord in shootout M. Aldoğan M. Rieder Scheveningen
84' Penalty gescoord in shootout Harkemase Boys Penalty gescoord in shootout H. Hoekstra M. Gootjes Harkemase Boys
86' Penalty gescoord in shootout Scheveningen Penalty gescoord in shootout G. Postma Scheveningen
91' Penalty gescoord in shootout Harkemase Boys Penalty gescoord in shootout D. van Breukelen Rodny Lopes Cabral Harkemase Boys
97' Penalty gemist in shootout Scheveningen Penalty gemist in shootout M. de Jong J. de Graaf Scheveningen
98' Penalty gescoord in shootout Harkemase Boys Penalty gescoord in shootout T. Peters R. van Koesveld Harkemase Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Scheveningen - Harkemase Boys
Opstellingen Scheveningen - Harkemase Boys

Voorbeschouwing Scheveningen - Harkemase Boys

Scheveningen en Harkemase Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Eijgelsheim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Scheveningen en Harkemase Boys in de KNVB Beker vond plaats op 24 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Harkemase Boys. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Harkemase Boys favoriet. 1 keer wist de ploeg van Scheveningen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Scheveningen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.