Nabeschouwing Spakenburg - Katwijk (1-1) (4-1 na strafschoppen) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 8 februari 2023 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Spakenburg het woensdag 8 februari 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Katwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de Spakenburg - Katwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spakenburg - Katwijk (1-1) (4-1 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Spakenburg en Katwijk is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een overwinning voor Spakenburg. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Spakenburg het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-1 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Spakenburg - Katwijk
Goals
1
1
LIVE Spakenburg - Katwijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spakenburg - Katwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Spakenburg - Katwijk
Opstellingen Spakenburg - Katwijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spakenburg - Katwijk

Spakenburg en Katwijk spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spakenburg en Katwijk elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Spakenburg 0
Winst Katwijk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spakenburg - Katwijk Opstelling Spakenburg Opstelling Katwijk Live Spakenburg - Katwijk Live Spakenburg - Katwijk kijken Spakenburg - Katwijk kijken Live Spakenburg - Katwijk stream Spakenburg - Katwijk Fox Sports Nabeschouwing Spakenburg - Katwijk Uitslag Spakenburg - Katwijk Statistieken Spakenburg - Katwijk KNVB Beker 2022/2023 Spakenburg - Katwijk wedden Spakenburg - Katwijk gokken Spakenburg - Katwijk Unibet