Nabeschouwing Staphorst - TOGB (3-0) || KNVB Beker 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 17:00 uur



In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Staphorst het zaterdag 13 augustus 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen TOGB. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Noorderslag in Staphorst.

Via de Staphorst - TOGB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Staphorst - TOGB (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen Staphorst en TOGB is onder leiding van scheidsrechter Gerbert Stegeman geëindigd in een 3-0 overwinning voor Staphorst. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Schra, waarmee Staphorst met 1-0 de leiding nam. Staphorst vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Schra op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was M. Luchtenberg van Staphorst die de 3-0 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gerbert Stegeman, waardoor Staphorst een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Staphorst - TOGB
Goals
3
0
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
60
85
Gevaarlijke aanvallen
40
75
Corners
2
3
Wissels
4
4
LIVE Staphorst - TOGB 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Staphorst - TOGB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Staphorst Doelpunt D. Schra Staphorst 1-0
47' Doelpunt Staphorst Doelpunt D. Schra Staphorst 2-0
90' Doelpunt Staphorst Doelpunt M. Luchtenberg Staphorst 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Staphorst - TOGB
Opstellingen Staphorst - TOGB

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Staphorst - TOGB

Staphorst en TOGB spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gerbert Stegeman en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Staphorst en TOGB elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Staphorst 0
Winst TOGB 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Staphorst - TOGB Opstelling Staphorst Opstelling TOGB Live Staphorst - TOGB Live Staphorst - TOGB kijken Staphorst - TOGB kijken Live Staphorst - TOGB stream Staphorst - TOGB Fox Sports Nabeschouwing Staphorst - TOGB Uitslag Staphorst - TOGB Statistieken Staphorst - TOGB KNVB Beker 2022/2023 Staphorst - TOGB wedden Staphorst - TOGB gokken Staphorst - TOGB Unibet