Nabeschouwing SteDoCo - Dongen (1-2) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 21 september 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt SteDoCo het woensdag 21 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dongen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark SteDoCo in Hoornaar.

Via de SteDoCo - Dongen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SteDoCo - Dongen (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen SteDoCo en Dongen is onder leiding van scheidsrechter Thijs Dogterom geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dongen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Dongen op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Edwards. Helaas voor Dongen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Een ongelukkig eigen doelpunt van T. Martens zorgde ervoor dat Dongen op 0-1 kwam te staan in de 13e minuut. In de 30e werd de voorsprong voor SteDoCo verdubbeld dankzij een doelpunt van J. van Nuland.

In de 32e minuut moest SteDoCo verder met een man minder, nadat J. van Nuland een tweede gele kaart kreeg. In de 48e was het SteDoCo dat op voorsprong kwam te staan na een goal van S. van Zeelst. Na 53 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat J. van Nuland zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thijs Dogterom, waardoor Dongen een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE SteDoCo - Dongen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SteDoCo - Dongen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Dongen Doelpunt S. Edwards Dongen
13' Eigen doelpunt Dongen Eigen doelpunt T. Martens Dongen 0-1
30' Doelpunt SteDoCo Doelpunt J. van Nuland SteDoCo 0-2
32' Tweede gele kaart SteDoCo Tweede gele kaart voor J. van Nuland SteDoCo
46' Wissel SteDoCo Wissel S. van Zeelst voor S. Edwards SteDoCo
48' Doelpunt SteDoCo Doelpunt S. van Zeelst SteDoCo 1-2
53' Tweede gele kaart SteDoCo Tweede gele kaart voor J. van Nuland SteDoCo
60' Wissel SteDoCo Wissel M. de Zwart voor J. Wielinga SteDoCo
60' Wissel SteDoCo Wissel Y. Cortie voor R. El Hankouri SteDoCo
61' Gele kaart SteDoCo Gele kaart voor A. Salhi SteDoCo
71' Wissel Dongen Wissel G. Bombarda voor S. Bastmeijer Dongen
75' Wissel SteDoCo Wissel J. Schröder voor E. Pisas SteDoCo
77' Wissel Dongen Wissel R. Talboom voor M. van Bree Dongen
82' Gele kaart Dongen Gele kaart voor F. Kamaçi Dongen
92' Gele kaart Dongen Gele kaart voor A. Sesay Dongen
Video hoogtepunten en samenvatting SteDoCo - Dongen
Opstellingen SteDoCo - Dongen

Voorbeschouwing SteDoCo - Dongen

SteDoCo en Dongen spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thijs Dogterom en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SteDoCo en Dongen elkaar treffen in de KNVB Beker.