Nabeschouwing TEC - UNA (1-0) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 21 september 2022 - 20:00 uur



TEC - UNA

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt TEC het woensdag 21 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen UNA. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Lok in Tiel.

Via de TEC - UNA live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TEC - UNA (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen TEC en UNA is onder leiding van scheidsrechter Sven Spaan geëindigd in een 1-0 overwinning voor TEC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door A. El Idrissi, waarmee TEC met 1-0 de leiding nam. In de 91e minuut kreeg A. El Idrissi van TEC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor TEC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sven Spaan, waardoor TEC de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken TEC - UNA
Goals
1
0
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
20
16
Schoten op doel
8
9
Aanvallen
113
82
Gevaarlijke aanvallen
65
48
Corners
10
8
Wissels
3
3
LIVE TEC - UNA 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TEC - UNA teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
84' Doelpunt TEC Doelpunt A. El Idrissi TEC 1-0
91' Tweede gele kaart TEC Tweede gele kaart voor A. El Idrissi TEC
Video hoogtepunten en samenvatting TEC - UNA
Opstellingen TEC - UNA

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing TEC - UNA

TEC en UNA spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sven Spaan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat TEC en UNA elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst TEC 0
Winst UNA 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TEC - UNA Opstelling TEC Opstelling UNA Live TEC - UNA Live TEC - UNA kijken TEC - UNA kijken Live TEC - UNA stream TEC - UNA Fox Sports Nabeschouwing TEC - UNA Uitslag TEC - UNA Statistieken TEC - UNA KNVB Beker 2022/2023 TEC - UNA wedden TEC - UNA gokken TEC - UNA Unibet