Nabeschouwing DEM - Hoogeveen (3-1) || KNVB Beker 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt DEM het woensdag 1 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Hoogeveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Adrichem in Beverwijk.

Via de DEM - Hoogeveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DEM - Hoogeveen (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen DEM en Hoogeveen is onder leiding van scheidsrechter Boyd van Kommer geëindigd in een 3-1 overwinning voor DEM. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. DEM kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Thom De Vries. DEM vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Thom De Vries op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van DEM, waarmee Brooklyn van Doorneveld zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 72 minuten deed Jeroen Kamphuis iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hoogeveen werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Hoogeveen echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor DEM.

LIVE DEM - Hoogeveen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DEM - Hoogeveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt DEM Doelpunt Thom De Vries met assist van Swen Verswijveren DEM 1-0
17' Doelpunt DEM Doelpunt Thom De Vries met assist van Raymond de Waard DEM 2-0
30' Doelpunt DEM Doelpunt Brooklyn van Doorneveld met assist van Jesse Verswijveren DEM 3-0
47' Gele kaart DEM Gele kaart voor Sem van Amersfoort DEM
46' Wissel DEM Wissel Kick de Goede voor Thom De Vries DEM
53' Wissel Hoogeveen Wissel Levon van Dijk voor Jeroah Balabun Hoogeveen
64' Wissel Hoogeveen Wissel Jeroen Kamphuis voor Menno Heerkes Hoogeveen
65' Gele kaart Hoogeveen Gele kaart voor Jeroen Kamphuis Hoogeveen
72' Doelpunt Hoogeveen Doelpunt Jeroen Kamphuis met assist van Alex Blekkink Hoogeveen 3-1
75' Gele kaart DEM Gele kaart voor Erkan Altun DEM
81' Wissel DEM Wissel Timo Wolters voor Raymond de Waard DEM
88' Wissel Hoogeveen Wissel Jan ten Cate voor Sil Kuurman Hoogeveen
91' Wissel DEM Wissel Bilal Zejli voor Kick de Goede DEM
Video hoogtepunten en samenvatting DEM - Hoogeveen
Opstellingen DEM - Hoogeveen
De opstellingen van DEM en Hoogeveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.