Nabeschouwing FC Utrecht - RKC Waalwijk (3-2) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt FC Utrecht het dinsdag 31 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - RKC Waalwijk (3-2)

Het KNVB Beker duel tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Oscar Fraulo, waarmee FC Utrecht met 1-0 de leiding nam. FC Utrecht vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mike van der Hoorn op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam FC Utrecht vervolgens op 3-0. Het was Isac Lidberg die vanaf 11 meter wist te scoren in de 30e minuut.

Na 44 minuten deed Chris Lokesa iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van RKC Waalwijk werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk RKC Waalwijk dat in de 51e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Chris Lokesa de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurens Gerrets en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van FC Utrecht.

LIVE FC Utrecht - RKC Waalwijk 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Oscar Fraulo met assist van Jens Toornstra FC Utrecht 1-0
17' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Mike van der Hoorn met assist van Jens Toornstra FC Utrecht 2-0
21' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor Michiel Kramer RKC Waalwijk
22' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor Juriën Gaari RKC Waalwijk
30' Penalty FC Utrecht Penalty Isac Lidberg FC Utrecht 3-0
44' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt Chris Lokesa met assist van Patrick Vroegh RKC Waalwijk 3-1
46' Wissel RKC Waalwijk Wissel Zakaria Bakkali voor Daouda Weidmann RKC Waalwijk
46' Wissel RKC Waalwijk Wissel Denilho Cleonise voor Michiel Kramer RKC Waalwijk
47' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor Yannick Leliendal FC Utrecht
51' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt Chris Lokesa met assist van Denilho Cleonise RKC Waalwijk 3-2
53' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor Yassin Oukili RKC Waalwijk
64' Wissel FC Utrecht Wissel Mats Seuntjens voor Taylor Booth  FC Utrecht
65' Wissel FC Utrecht Wissel Souffian El Karouani voor Yannick Leliendal FC Utrecht
69' Wissel RKC Waalwijk Wissel Dario Van den Buijs voor Juriën Gaari RKC Waalwijk
69' Wissel RKC Waalwijk Wissel Aaron Meijers voor Patrick Vroegh RKC Waalwijk
69' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor Juriën Gaari RKC Waalwijk
71' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor Jeffrey Bruma RKC Waalwijk
71' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor Isac Lidberg FC Utrecht
72' Wissel FC Utrecht Wissel Victor Jensen voor Mike van der Hoorn FC Utrecht
72' Wissel FC Utrecht Wissel Ole Romeny voor Marouan Azarkan FC Utrecht
80' Wissel FC Utrecht Wissel Hugo Novoa voor Hidde ter Avest FC Utrecht
81' Wissel RKC Waalwijk Wissel Filip Stevanovic voor Jeffrey Bruma RKC Waalwijk
92' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor Jens Toornstra FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - RKC Waalwijk
Opstellingen FC Utrecht - RKC Waalwijk
De opstellingen van FC Utrecht en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en RKC Waalwijk zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.