Nabeschouwing GVVV - NEC (1-6) || KNVB Beker 2023/2024

Woensdag 20 december 2023 - 20:00 uur

GVVV - NEC

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt GVVV het woensdag 20 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Via de GVVV - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GVVV - NEC (1-6)

Het KNVB Beker duel tussen GVVV en NEC is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 1-6 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. NEC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Rober González. NEC vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dirk Proper op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut volgde een derde treffer van NEC, waarmee Rober González zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam NEC geen gas terug, waardoor in de 38e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Elayis Tavsan . De 0-5 voor NEC volgde even later in de 42e minuut nadat Magnus Mattsson namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 60e minuut was het Koki Ogawa van NEC wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Namens GVVV mocht Byron Burgering in de 64e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesse Rozendal en eindigde de wedstrijd dus met een 1-6 stand in het voordeel van NEC.

LIVE GVVV - NEC 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GVVV - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt NEC Doelpunt Rober González met assist van Elayis Tavsan  NEC 0-1
8' Gele kaart GVVV Gele kaart voor Mitchel Willems GVVV
11' Doelpunt NEC Doelpunt Dirk Proper NEC 0-2
12' Gele kaart GVVV Gele kaart voor Mart de Jong GVVV
27' Doelpunt NEC Doelpunt Rober González NEC 0-3
38' Doelpunt NEC Doelpunt Elayis Tavsan  met assist van Rober González NEC 0-4
42' Doelpunt NEC Doelpunt Magnus Mattsson met assist van Calvin Verdonk NEC 0-5
46' Wissel GVVV Wissel Jonathan Vergara Berrio voor Danny de Leeuw GVVV
46' Wissel GVVV Wissel Dirk Homoet voor Taoufik Adnane GVVV
46' Wissel NEC Wissel Lars Olden Larsen voor Rober González NEC
46' Wissel GVVV Wissel Ilias Latif voor Leroy George GVVV
46' Wissel GVVV Wissel Joeri Potjes voor Mitchel Willems GVVV
57' Wissel GVVV Wissel Quincy Veenhof voor Mart de Jong GVVV
60' Doelpunt NEC Doelpunt Koki Ogawa met assist van Elayis Tavsan  NEC 0-6
64' Doelpunt GVVV Doelpunt Byron Burgering met assist van Justin Spies GVVV 1-6
78' Wissel NEC Wissel Sontje Hansen voor Koki Ogawa NEC
88' Wissel NEC Wissel DLeanu Arts voor Elayis Tavsan  NEC
88' Wissel NEC Wissel Selim Can Sönmez voor Bart van Rooij NEC
Video hoogtepunten en samenvatting GVVV - NEC
Opstellingen GVVV - NEC
De opstellingen van GVVV en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat GVVV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NEC zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Gery Vink
Formatie 4-1-4-1
Coach Rogier Meijer
Voorbeschouwing GVVV - NEC

GVVV en NEC spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat GVVV en NEC elkaar treffen in de KNVB Beker.