Nabeschouwing GVVV - Telstar (1-0) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt GVVV het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Via de GVVV - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GVVV - Telstar (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen GVVV en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 1-0 overwinning voor GVVV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door Jonathan Vergara Berrio, waarmee GVVV met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name GVVV dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Perez, waardoor GVVV de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE GVVV - Telstar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GVVV - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Jorginho Soares Telstar
11' Wissel Telstar Wissel Sebbe Augustijns voor Jorginho Soares Telstar
43' Gele kaart GVVV Gele kaart voor Danny de Leeuw GVVV
74' Wissel GVVV Wissel Jonathan Vergara Berrio voor Justin Spies GVVV
74' Wissel GVVV Wissel Quincy Veenhof voor Genrich Sillé GVVV
80' Wissel GVVV Wissel Joeri Potjes voor Mitchel Willems GVVV
89' Doelpunt GVVV Doelpunt Jonathan Vergara Berrio GVVV 1-0
91' Wissel GVVV Wissel Dylan Chiazor voor Leroy George GVVV
91' Wissel Telstar Wissel Quinten van den Heerik voor Devon Koswal Telstar
91' Wissel Telstar Wissel Mohammed Tahiri voor Tom Overtoom Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting GVVV - Telstar
Opstellingen GVVV - Telstar
De opstellingen van GVVV en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing GVVV - Telstar

GVVV en Telstar spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat GVVV en Telstar elkaar treffen in de KNVB Beker.