Nabeschouwing Jubbega - UNA (3-5) (na verlenging) || KNVB Beker 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 14:00 uurIn de KNVB Beker 2023/2024 neemt Jubbega het zondag 13 augustus 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen UNA. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Heidefjild in Jubbega.

Via de Jubbega - UNA live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jubbega - UNA (3-5) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Jubbega en UNA is geëindigd in een 3-5 overwinning voor UNA. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het UNA dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 3-5.

Wedstrijdstatistieken Jubbega - UNA
Goals
3
5
Balbezit
33%
67%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
9
22
Schoten op doel
5
11
Aanvallen
81
103
Gevaarlijke aanvallen
46
71
LIVE Jubbega - UNA 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jubbega - UNA teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Jubbega - UNA
Opstellingen Jubbega - UNA

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jubbega - UNA

Jubbega en UNA spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Jubbega en UNA elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Jubbega 0
Winst UNA 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jubbega - UNA Opstelling Jubbega Opstelling UNA Live Jubbega - UNA Live Jubbega - UNA kijken Jubbega - UNA kijken Live Jubbega - UNA stream Jubbega - UNA Fox Sports Nabeschouwing Jubbega - UNA Uitslag Jubbega - UNA Statistieken Jubbega - UNA KNVB Beker 2023/2024 Jubbega - UNA wedden Jubbega - UNA gokken Jubbega - UNA Unibet