Nabeschouwing Katwijk - TEC (5-0) || KNVB Beker 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt Katwijk het woensdag 1 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Krom in Katwijk.

Via de Katwijk - TEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Katwijk - TEC (5-0)

Het KNVB Beker duel tussen Katwijk en TEC is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 5-0 overwinning voor Katwijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Finn Janmaat, waarmee Katwijk met 1-0 de leiding nam. Katwijk vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Finn Janmaat op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Katwijk, waarmee Ruben Doesburg zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 76 minuten was het Pele Van Anholt die de bal in eigen doel werkte, waardoor Katwijk op 4-0 kwam te staan. In de 81e minuut moest TEC verder met een man minder, nadat Mohamed El Makrini een tweede gele kaart kreeg. De vijfde treffer van Katwijk viel in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Rick van der Meer.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alex Bos en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Katwijk.

LIVE Katwijk - TEC 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Katwijk - TEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Katwijk Doelpunt Finn Janmaat Katwijk 1-0
28' Doelpunt Katwijk Doelpunt Finn Janmaat Katwijk 2-0
33' Gele kaart Katwijk Gele kaart voor Finn Janmaat Katwijk
46' Wissel TEC Wissel Jarchinio Antonia voor Raïes Roshanali TEC
53' Gele kaart TEC Gele kaart voor Mohamed El Makrini TEC
61' Doelpunt Katwijk Doelpunt Ruben Doesburg met assist van Kay Blokland Katwijk 3-0
63' Wissel Katwijk Wissel Matthijs Hardijk voor Sietse Brandsma Katwijk
63' Wissel Katwijk Wissel Jaymillio Pinas voor Ruben Doesburg Katwijk
63' Wissel TEC Wissel Arsenio Valpoort voor Niall Raben TEC
71' Wissel TEC Wissel Anderson Lopez voor Givon Derby TEC
76' Eigen doelpunt Katwijk Eigen doelpunt Pele Van Anholt Katwijk 4-0
77' Wissel Katwijk Wissel Omar el Baad voor Kay Blokland Katwijk
77' Wissel Katwijk Wissel Quinlan Poulina voor Finn Janmaat Katwijk
81' Tweede gele kaart TEC Tweede gele kaart voor Mohamed El Makrini TEC
82' Doelpunt Katwijk Doelpunt Rick van der Meer Katwijk 5-0
83' Wissel Katwijk Wissel Keina Yamaguchi voor Des Kunst Katwijk
86' Gele kaart TEC Gele kaart voor Adil Lechkar TEC
Video hoogtepunten en samenvatting Katwijk - TEC
Opstellingen Katwijk - TEC
De opstellingen van Katwijk en TEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Katwijk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TEC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.