Nabeschouwing NEC - Go Ahead Eagles (2-1) || KNVB Beker 2023/2024

Woensdag 17 januari 2024 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt NEC het woensdag 17 januari 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Go Ahead Eagles (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen NEC en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 2-1 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Koki Ogawa, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. NEC vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sai Van Wermeskerken op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Robin Roefs zorgde ervoor dat Go Ahead Eagles in de 88e minuut op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bas Nijhuis, waardoor NEC een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE NEC - Go Ahead Eagles 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Enric Llansana voor Philippe Rommens Go Ahead Eagles
35' Doelpunt NEC Doelpunt Koki Ogawa met assist van Sontje Hansen NEC 1-0
60' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Bas Kuipers Go Ahead Eagles
61' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Enric Llansana Go Ahead Eagles
63' Wissel NEC Wissel Yvandro Borges Sanches voor Sontje Hansen NEC
66' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Thibo Baeten voor Victor Edvardsen Go Ahead Eagles
66' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Sylla Sow voor Bobby Adekanye Go Ahead Eagles
72' Doelpunt NEC Doelpunt Sai Van Wermeskerken NEC 2-0
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Xander Blomme voor Enric Llansana Go Ahead Eagles
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Finn Stokkers  voor Evert Linthorst Go Ahead Eagles
85' Wissel NEC Wissel Rober González voor Mees Hoedemakers NEC
88' Eigen doelpunt Go Ahead Eagles Eigen doelpunt Robin Roefs Go Ahead Eagles 2-1
91' Wissel NEC Wissel Mathias Ross voor Kodai Sano NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Go Ahead Eagles
Opstellingen NEC - Go Ahead Eagles
De opstellingen van NEC en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.