Nabeschouwing Noordwijk - ADO Den Haag (0-1) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt Noordwijk het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Duinwetering in Noordwijk.

Via de Noordwijk - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noordwijk - ADO Den Haag (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Noordwijk en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 0-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Jort van der Sande, waarmee ADO Den Haag met 0-1 de leiding nam. In de 33e minuut moest Gennaro Michael Nigro van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Nick Smit een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest ADO Den Haag verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE Noordwijk - ADO Den Haag 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noordwijk - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Jort van der Sande met assist van Joel Ideho ADO Den Haag 0-1
33' Rode kaart ADO Den Haag Rode kaart voor Gennaro Michael Nigro ADO Den Haag
72' Wissel ADO Den Haag Wissel Gylermo Siereveld voor Malik Sellouki ADO Den Haag
77' Gele kaart Noordwijk Gele kaart voor Dylan Rietveld Noordwijk
82' Wissel Noordwijk Wissel Riley Reemnet voor Quinton Christina Noordwijk
85' Wissel Noordwijk Wissel Dirk Draijer voor Sander Bosma Noordwijk
85' Wissel ADO Den Haag Wissel Sacha Komljenovic voor Joel Ideho ADO Den Haag
85' Wissel Noordwijk Wissel Moatasim El Yaakoubi voor Lucas Coopmans Noordwijk
88' Wissel Noordwijk Wissel Ruben Marbus voor Sem van Oosten Noordwijk
95' Wissel ADO Den Haag Wissel Rafael Struick voor Daryl van Mieghem ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Noordwijk - ADO Den Haag
Opstellingen Noordwijk - ADO Den Haag
De opstellingen van Noordwijk en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Noordwijk - ADO Den Haag

Noordwijk en ADO Den Haag spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Noordwijk en ADO Den Haag elkaar treffen in de KNVB Beker.