Nabeschouwing OJC Rosmalen - Almere City (1-8) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt OJC Rosmalen het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Complex Groote Wielen in Rosmalen.

Via de OJC Rosmalen - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OJC Rosmalen - Almere City (1-8)

Het KNVB Beker duel tussen OJC Rosmalen en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 1-8 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-8 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Almere City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Kornelius Hansen . Almere City vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kornelius Hansen  op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut wist OJC Rosmalen de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Mouad Hassan.

Na 41 minuten werd de voorsprong voor Almere City vergroot nadat Thomas Robinet de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 50e minuut nadat Kornelius Hansen  namens Almere City de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 55e minuut was het Manel Royo van Almere City wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Het volgende doelpunt van Almere City viel in de 63e minuut en betekende de 1-6. Het doelpunt kwam op naam van Yoann Cathline. In de 84e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Lance Duijvestijn van Almere City die daarmee tekende voor de 1-7. In de 89e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Almere City had Milan Corryn het laatste woord door de 1-8 eindstand op het bord te zetten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jannick van der Laan bij een 1-8 eindstand in het voordeel van Almere City.

LIVE OJC Rosmalen - Almere City 1-8

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OJC Rosmalen - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Almere City Doelpunt Kornelius Hansen  met assist van Danny Post Almere City 0-1
16' Doelpunt Almere City Doelpunt Kornelius Hansen  met assist van Yoann Cathline Almere City 0-2
22' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Thomas Robinet Almere City
26' Doelpunt OJC Rosmalen Doelpunt Mouad Hassan met assist van Tom Wijkmans OJC Rosmalen 1-2
30' Gele kaart OJC Rosmalen Gele kaart voor Dennis van Meurs OJC Rosmalen
41' Doelpunt Almere City Doelpunt Thomas Robinet met assist van Lance Duijvestijn Almere City 1-3
46' Wissel Almere City Wissel Christopher Mamengi voor Jochem Ritmeester van de Kamp Almere City
48' Gele kaart OJC Rosmalen Gele kaart voor Bob Zonnenberg OJC Rosmalen
50' Doelpunt Almere City Doelpunt Kornelius Hansen  met assist van Lance Duijvestijn Almere City 1-4
51' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Stije Resink Almere City
53' Gele kaart OJC Rosmalen Gele kaart voor Max Kappen OJC Rosmalen
55' Doelpunt Almere City Doelpunt Manel Royo Almere City 1-5
56' Wissel OJC Rosmalen Wissel Job Viellevoye voor Bob Zonnenberg OJC Rosmalen
58' Gele kaart OJC Rosmalen Gele kaart voor Tom Wijkmans OJC Rosmalen
58' Wissel Almere City Wissel Pascu voor Peer Koopmeiners Almere City
63' Doelpunt Almere City Doelpunt Yoann Cathline met assist van Lance Duijvestijn Almere City 1-6
68' Wissel OJC Rosmalen Wissel Yamani Aharchaou voor Sam Spijkers OJC Rosmalen
68' Wissel OJC Rosmalen Wissel Zija Azizov voor Tom Wijkmans OJC Rosmalen
68' Wissel Almere City Wissel Marcelencio Esajas voor Stije Resink Almere City
70' Wissel OJC Rosmalen Wissel Saad Laazizi voor Mouad Hassan OJC Rosmalen
70' Wissel OJC Rosmalen Wissel Rick Wels voor Tom Pijnenburg OJC Rosmalen
75' Wissel Almere City Wissel Milan Corryn voor Kornelius Hansen  Almere City
75' Wissel Almere City Wissel Yann Kitala voor Thomas Robinet Almere City
84' Doelpunt Almere City Doelpunt Lance Duijvestijn met assist van Marcelencio Esajas Almere City 1-7
85' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Christopher Mamengi Almere City
89' Doelpunt Almere City Doelpunt Milan Corryn met assist van Yoann Cathline Almere City 1-8
Video hoogtepunten en samenvatting OJC Rosmalen - Almere City
Opstellingen OJC Rosmalen - Almere City
De opstellingen van OJC Rosmalen en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.