Nabeschouwing Quick Boys - NAC Breda (1-0) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt Quick Boys het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Nieuw Zuid in Katwijk.

Via de Quick Boys - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Quick Boys - NAC Breda (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen Quick Boys en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-0 overwinning voor Quick Boys. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Nick Broekhuizen, waarmee Quick Boys met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Quick Boys.

LIVE Quick Boys - NAC Breda 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Quick Boys - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Quick Boys Gele kaart voor Guus Offerhaus Quick Boys
10' Wissel NAC Breda Wissel Cuco Martina voor Rowan Besselink NAC Breda
25' Doelpunt Quick Boys Doelpunt Nick Broekhuizen met assist van Bram Franken Quick Boys 1-0
46' Wissel NAC Breda Wissel Clint Leemans voor Boy Kemper NAC Breda
58' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Lucassen Boyd NAC Breda
64' Wissel Quick Boys Wissel Chima Bosman voor Bram Franken Quick Boys
66' Gele kaart Quick Boys Gele kaart voor Ivailo Staal Quick Boys
72' Wissel NAC Breda Wissel Tom Boere voor Sigurd Haugen NAC Breda
72' Wissel Quick Boys Wissel Levi van Duijn voor Nick Broekhuizen Quick Boys
72' Wissel NAC Breda Wissel Matthew Garbett voor Casper Staring NAC Breda
78' Gele kaart Quick Boys Gele kaart voor Levi van Duijn Quick Boys
81' Wissel NAC Breda Wissel Dominik Janošek voor Sabir Agougil NAC Breda
82' Wissel Quick Boys Wissel Leonard de Beste voor Sem van Duijn Quick Boys
82' Wissel Quick Boys Wissel Jan-Willem Kamp voor Nigel Ogidi Nwankwo Quick Boys
84' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Jan Van den Bergh NAC Breda
96' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Aimé Omgba NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting Quick Boys - NAC Breda
Opstellingen Quick Boys - NAC Breda
De opstellingen van Quick Boys en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.