Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - FC Groningen (0-1) || KNVB Beker 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt Rijnsburgse Boys het woensdag 1 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Middelmors in Rijnsburg.

Via de Rijnsburgse Boys - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - FC Groningen (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnsburgse Boys en FC Groningen is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door Marvin Peersman, waarmee FC Groningen met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Groningen dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Groningen uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Rijnsburgse Boys - FC Groningen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnsburgse Boys - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor Marvin Peersman FC Groningen
40' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel Bert Koomen voor Sjors Kramer Rijnsburgse Boys
42' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor Wouter Prins FC Groningen
44' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor Thom van Bergen FC Groningen
46' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel Anthony van Dongen voor Robin Van der Meer Rijnsburgse Boys
59' Wissel FC Groningen Wissel Kevin van Veen voor Thom van Bergen FC Groningen
71' Doelpunt FC Groningen Doelpunt Marvin Peersman met assist van Wouter Prins FC Groningen 0-1
72' Wissel FC Groningen Wissel Isak Dybvik Määttä voor Wouter Prins FC Groningen
72' Wissel FC Groningen Wissel Jorg Schreuders voor Leandro Bacuna FC Groningen
80' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel Mitchi Huijsman voor Dani van der Moot Rijnsburgse Boys
80' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel Johan de Haas voor Roderick Gielisse Rijnsburgse Boys
81' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel Ilias Kariouh voor Steff van Rooijen Rijnsburgse Boys
85' Wissel FC Groningen Wissel Daniël Beukers voor Liam van Gelderen FC Groningen
94' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor Mitchi Huijsman Rijnsburgse Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnsburgse Boys - FC Groningen
Opstellingen Rijnsburgse Boys - FC Groningen
De opstellingen van Rijnsburgse Boys en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rijnsburgse Boys gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Groningen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.