Nabeschouwing RKAV Volendam - AFC (0-1) || KNVB Beker 2023/2024

Woensdag 20 december 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt RKAV Volendam het woensdag 20 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AFC. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de RKAV Volendam - AFC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKAV Volendam - AFC (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen RKAV Volendam en AFC is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 0-1 overwinning voor AFC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Wessel Been, waarmee AFC met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor AFC uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE RKAV Volendam - AFC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKAV Volendam - AFC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Wissel RKAV Volendam Wissel Pieter Kroon voor Eric Veerman RKAV Volendam
58' Wissel AFC Wissel Wessel Been voor Noa Benninga AFC
62' Doelpunt AFC Doelpunt Wessel Been met assist van Splinter de Mooij AFC 0-1
69' Wissel AFC Wissel Djuric Ascencion voor Julian van der Greft AFC
70' Wissel AFC Wissel Soufiane Hetli voor Gábor Babos AFC
73' Wissel RKAV Volendam Wissel Daan van Baarsen voor Azeddine Sout RKAV Volendam
73' Wissel RKAV Volendam Wissel Sam Lautenschutz voor Perry Karregat RKAV Volendam
73' Wissel RKAV Volendam Wissel Daan Sier voor Patrick Plugboer RKAV Volendam
82' Wissel AFC Wissel Sven Ederveen voor Cody Claver AFC
82' Wissel AFC Wissel Guus van Weerdenburg voor Splinter de Mooij AFC
Video hoogtepunten en samenvatting RKAV Volendam - AFC
Opstellingen RKAV Volendam - AFC
De opstellingen van RKAV Volendam en AFC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RKAV Volendam gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AFC zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.