Nabeschouwing RKAV Volendam - Eemdijk (5-0) || KNVB Beker 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt RKAV Volendam het woensdag 1 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Eemdijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de RKAV Volendam - Eemdijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKAV Volendam - Eemdijk (5-0)

Het KNVB Beker duel tussen RKAV Volendam en Eemdijk is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 5-0 overwinning voor RKAV Volendam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Roy Tol, waarmee RKAV Volendam met 1-0 de leiding nam. RKAV Volendam vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daan van Baarsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van RKAV Volendam, waarmee Jim Beers zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam RKAV Volendam geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Roy Tol. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor RKAV Volendam. Deze werd gescoord door Stefan Plat in de 77e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Hensgens en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van RKAV Volendam.

LIVE RKAV Volendam - Eemdijk 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKAV Volendam - Eemdijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt Roy Tol met assist van Daan Sier RKAV Volendam 1-0
36' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt Daan van Baarsen RKAV Volendam 2-0
39' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt Jim Beers met assist van Stef Schokker RKAV Volendam 3-0
46' Wissel RKAV Volendam Wissel Jens Kras voor Jim Beers RKAV Volendam
56' Wissel Eemdijk Wissel Yannick Bouw voor Sven Deen Eemdijk
56' Wissel Eemdijk Wissel Peter van de Groep voor Freek van Belzen Eemdijk
62' Wissel RKAV Volendam Wissel Pieter Kroon voor Eric Veerman RKAV Volendam
62' Wissel RKAV Volendam Wissel Stefan Plat voor Daan Sier RKAV Volendam
69' Wissel RKAV Volendam Wissel Joey Tol voor Daan van Baarsen RKAV Volendam
73' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt Roy Tol met assist van Stefan Plat RKAV Volendam 4-0
74' Wissel Eemdijk Wissel Cem ter Burg voor Sjohn van Gulik Eemdijk
75' Wissel Eemdijk Wissel Willem Bout voor Argjend Selimi Eemdijk
77' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt Stefan Plat RKAV Volendam 5-0
80' Wissel RKAV Volendam Wissel Sam Lautenschutz voor Nick Runderkamp RKAV Volendam
85' Wissel Eemdijk Wissel Thomas Koelewijn voor Jeffrey van den Dikkenberg Eemdijk
Video hoogtepunten en samenvatting RKAV Volendam - Eemdijk
Opstellingen RKAV Volendam - Eemdijk
De opstellingen van RKAV Volendam en Eemdijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.