Nabeschouwing SC Heerenveen - VVV Venlo (5-1) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt SC Heerenveen het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - VVV Venlo (5-1)

Het KNVB Beker duel tussen SC Heerenveen en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 5-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Pelle van Amersfoort , waarmee SC Heerenveen met 1-0 de leiding nam. SC Heerenveen vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pelle van Amersfoort  op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van SC Heerenveen, waarmee Pelle van Amersfoort  zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam SC Heerenveen geen gas terug, waardoor in de 68e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Espen van Ee. Na 76 minuten wist VVV-Venlo eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Soulyman Allouch bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 90e minuut en kwam op naam te staan van SC Heerenveen speler Daniel Karlsbakk, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ingmar Oostrom bij een 5-1 eindstand in het voordeel van SC Heerenveen.

LIVE SC Heerenveen - VVV Venlo 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Pelle van Amersfoort  SC Heerenveen 1-0
32' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor Pawel Bochniewicz SC Heerenveen
33' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Magnus Kaastrup VVV-Venlo
40' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Pelle van Amersfoort  met assist van Sven van Beek SC Heerenveen 2-0
44' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Pelle van Amersfoort  met assist van Simon Olsson SC Heerenveen 3-0
45' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Simon Janssen VVV-Venlo
46' Wissel SC Heerenveen Wissel Daniel Karlsbakk voor Pelle van Amersfoort  SC Heerenveen
46' Wissel VVV-Venlo Wissel Robert Klaasen voor Joep Kluskens VVV-Venlo
46' Wissel SC Heerenveen Wissel Syb van Ottele voor Pawel Bochniewicz SC Heerenveen
46' Wissel VVV-Venlo Wissel Dylan Timber voor R. Janssen VVV-Venlo
60' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Michalis Kosidis VVV-Venlo
60' Wissel SC Heerenveen Wissel Espen van Ee voor Anas Tahiri SC Heerenveen
60' Wissel VVV-Venlo Wissel Richard Sedláček voor Levi Smans VVV-Venlo
60' Wissel SC Heerenveen Wissel Melle Witteveen voor Ché Nunnely SC Heerenveen
68' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Espen van Ee met assist van Thom Haye SC Heerenveen 4-0
70' Wissel SC Heerenveen Wissel Djenahro Nunumete voor Sven van Beek SC Heerenveen
72' Wissel VVV-Venlo Wissel Moreno Rutten voor Simon Janssen VVV-Venlo
76' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Soulyman Allouch met assist van Pepijn Doesburg VVV-Venlo 4-1
90' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Daniel Karlsbakk SC Heerenveen 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - VVV Venlo
Opstellingen SC Heerenveen - VVV Venlo
De opstellingen van SC Heerenveen en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.