Nabeschouwing Scheveningen - USV Hercules (0-0) (3-4 na strafschoppen) || KNVB Beker 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt Scheveningen het woensdag 1 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen USV Hercules. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Houtrust in Den Haag.

Via de Scheveningen - USV Hercules live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scheveningen - USV Hercules (0-0) (3-4 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Scheveningen en USV Hercules is onder leiding van scheidsrechter Kevin Puts geëindigd in een overwinning voor USV Hercules. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek USV Hercules het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Ruben Koorndijk in de 64e minuut, waardoor Scheveningen met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor USV Hercules, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. USV Hercules kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van USV Hercules, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Scheveningen - USV Hercules 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scheveningen - USV Hercules teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor Ian van Baalen Scheveningen
61' Wissel USV Hercules Wissel Max Fichtinger voor Jordi Paulina USV Hercules
64' Gele kaart USV Hercules Gele kaart voor Franslyn Nsingi USV Hercules
64' Rode kaart Scheveningen Rode kaart voor Ruben Koorndijk Scheveningen
69' Wissel Scheveningen Wissel Gautam Kalpoe voor Delano Gouda Scheveningen
71' Wissel USV Hercules Wissel Lars Vermeulen voor Max van Hees USV Hercules
73' Gele kaart USV Hercules Gele kaart voor Mats Grotenbreg USV Hercules
91' Wissel USV Hercules Wissel Virgil Tjin Asjoe voor Ian van Baalen USV Hercules
90' Wissel Scheveningen Wissel Finn Kluiver voor Deveron Fonville Scheveningen
100' Wissel USV Hercules Wissel Storm Steng voor Franslyn Nsingi USV Hercules
105' Wissel Scheveningen Wissel Paul Andrei Nistor voor Kevin Gomez-Nieto Scheveningen
110' Wissel Scheveningen Wissel Mehmet Aldoğan voor Jari de Jong Scheveningen
119' Wissel Scheveningen Wissel Rashid Browne voor Lex Immers Scheveningen
1' Penalty gescoord in shootout USV Hercules Penalty gescoord in shootout Mitchell Zwart USV Hercules 0-1
2' Penalty gemist in shootout Scheveningen Penalty gemist in shootout Michael de Niet Scheveningen 0-1
3' Penalty gescoord in shootout USV Hercules Penalty gescoord in shootout Max Fichtinger USV Hercules 0-2
4' Penalty gescoord in shootout Scheveningen Penalty gescoord in shootout Gautam Kalpoe Scheveningen 1-2
5' Penalty gescoord in shootout USV Hercules Penalty gescoord in shootout Oussama Lahri USV Hercules 1-3
6' Penalty gescoord in shootout Scheveningen Penalty gescoord in shootout Robert van Koesveld Scheveningen 2-3
7' Penalty gescoord in shootout Scheveningen Penalty gescoord in shootout Mehmet Aldoğan Scheveningen 3-3
8' Penalty gemist in shootout USV Hercules Penalty gemist in shootout Mats Grotenbreg USV Hercules 3-3
9' Penalty gemist in shootout USV Hercules Penalty gemist in shootout Tim Pieters USV Hercules 3-3
10' Penalty gemist in shootout Scheveningen Penalty gemist in shootout Jordy Strooker Scheveningen 3-3
11' Penalty gescoord in shootout USV Hercules Penalty gescoord in shootout Lars Vermeulen USV Hercules 3-4
12' Penalty gemist in shootout Scheveningen Penalty gemist in shootout Rashid Browne Scheveningen 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Scheveningen - USV Hercules
Opstellingen Scheveningen - USV Hercules
De opstellingen van Scheveningen en USV Hercules zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Scheveningen - USV Hercules

Scheveningen en USV Hercules spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Puts en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Scheveningen en USV Hercules elkaar treffen in de KNVB Beker.