Nabeschouwing VVSB - Rijnvogels (3-3) (4-3 na strafschoppen) || KNVB Beker 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 15:30 uurIn de KNVB Beker 2023/2024 neemt VVSB het zaterdag 12 augustus 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rijnvogels. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout.

Via de VVSB - Rijnvogels live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVSB - Rijnvogels (3-3) (4-3 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen VVSB en Rijnvogels is geëindigd in een overwinning voor VVSB. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek VVSB het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken VVSB - Rijnvogels
Goals
3
3
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
17
14
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
105
77
Gevaarlijke aanvallen
61
55
Corners
7
6
LIVE VVSB - Rijnvogels 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVSB - Rijnvogels teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting VVSB - Rijnvogels
Opstellingen VVSB - Rijnvogels

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing VVSB - Rijnvogels

VVSB en Rijnvogels spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat VVSB en Rijnvogels elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst VVSB 0
Winst Rijnvogels 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
VVSB - Rijnvogels Opstelling VVSB Opstelling Rijnvogels Live VVSB - Rijnvogels Live VVSB - Rijnvogels kijken VVSB - Rijnvogels kijken Live VVSB - Rijnvogels stream VVSB - Rijnvogels Fox Sports Nabeschouwing VVSB - Rijnvogels Uitslag VVSB - Rijnvogels Statistieken VVSB - Rijnvogels KNVB Beker 2023/2024 VVSB - Rijnvogels wedden VVSB - Rijnvogels gokken VVSB - Rijnvogels Unibet