Nabeschouwing Northampton Town - Oldham Athletic (2-2) || League One 2017/2018

Zaterdag 5 mei 2018 - 18:30 uur



In de League One 2017/2018 neemt Northampton Town het zaterdag 5 mei 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Oldham Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Oldham Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Oldham Athletic (2-2)

De League One 2017/2018 wedstrijd tussen Northampton Town en Oldham Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Northampton Town - Oldham Athletic
Goals
2
2
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
14
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
74
73
Gevaarlijke aanvallen
30
44
Corners
10
4
Wissels
2
3
LIVE Northampton Town - Oldham Athletic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Oldham Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Oldham Athletic
Opstellingen Northampton Town - Oldham Athletic

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Northampton Town - Oldham Athletic

Northampton Town en Oldham Athletic treffen elkaar in de 46e speelronde van de League One van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Northampton Town en Oldham Athletic in de League One vond plaats op 9 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oldham Athletic. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Oldham Athletic favoriet. 6 keer wist de ploeg van Northampton Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Northampton Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Northampton Town 2
Winst Oldham Athletic 6
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Northampton Town op een 22e positie staat, terwijl we Oldham Athletic terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Northampton Town - Oldham Athletic Opstelling Northampton Town Opstelling Oldham Athletic Live Northampton Town - Oldham Athletic Live Northampton Town - Oldham Athletic kijken Northampton Town - Oldham Athletic kijken Live Northampton Town - Oldham Athletic stream Northampton Town - Oldham Athletic Fox Sports Nabeschouwing Northampton Town - Oldham Athletic Uitslag Northampton Town - Oldham Athletic Statistieken Northampton Town - Oldham Athletic League One 2017/2018 Northampton Town - Oldham Athletic wedden Northampton Town - Oldham Athletic gokken Northampton Town - Oldham Athletic Unibet