Nabeschouwing Southend United - Bristol Rovers (0-0) || League One 2017/2018

Zaterdag 5 mei 2018 - 18:30 uur



In de League One 2017/2018 neemt Southend United het zaterdag 5 mei 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Bristol Rovers (0-0)

De League One 2017/2018 wedstrijd tussen Southend United en Bristol Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Southend United dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Southend United, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Wedstrijdstatistieken Southend United - Bristol Rovers
Balbezit
62%
38%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
22
7
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
69
46
Gevaarlijke aanvallen
55
33
Corners
9
2
Wissels
3
3
LIVE Southend United - Bristol Rovers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Bristol Rovers
Opstellingen Southend United - Bristol Rovers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Southend United - Bristol Rovers

Southend United en Bristol Rovers treffen elkaar in de 46e speelronde van de League One van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Coggins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southend United en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 9 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Bristol Rovers favoriet. 5 keer wist de ploeg van Southend United te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Southend United. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Southend United 2
Winst Bristol Rovers 5
Gelijkspel 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southend United op een 10e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Southend United - Bristol Rovers Opstelling Southend United Opstelling Bristol Rovers Live Southend United - Bristol Rovers Live Southend United - Bristol Rovers kijken Southend United - Bristol Rovers kijken Live Southend United - Bristol Rovers stream Southend United - Bristol Rovers Fox Sports Nabeschouwing Southend United - Bristol Rovers Uitslag Southend United - Bristol Rovers Statistieken Southend United - Bristol Rovers League One 2017/2018 Southend United - Bristol Rovers wedden Southend United - Bristol Rovers gokken Southend United - Bristol Rovers Unibet