Nabeschouwing AFC Wimbledon - Bristol Rovers (1-1) || League One 2018/2019

Vrijdag 19 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt AFC Wimbledon het vrijdag 19 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Bristol Rovers (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen AFC Wimbledon en Bristol Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Pigott, waarmee AFC Wimbledon met 1-0 de leiding nam. Bristol Rovers kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van O. Clarke, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE AFC Wimbledon - Bristol Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Pigott AFC Wimbledon 1-0
43' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Lockyer Bristol Rovers
47' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor O. Clarke Bristol Rovers
49' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor W. Nightingale AFC Wimbledon
65' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Rodman voor J. Partington AFC Wimbledon
65' Wissel Bristol Rovers Wissel M. Folivi voor J. Pigott Bristol Rovers
72' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Sercombe voor T. Holmes-Dennis Bristol Rovers
72' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Jakubiak voor G. Reilly Bristol Rovers
78' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt O. Clarke Bristol Rovers 1-1
80' Wissel AFC Wimbledon Wissel D. Connolly voor S. Wagstaff AFC Wimbledon
81' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Soares voor A. Hartigan AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Bristol Rovers
Opstellingen AFC Wimbledon - Bristol Rovers
De opstellingen van AFC Wimbledon en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing AFC Wimbledon - Bristol Rovers

AFC Wimbledon en Bristol Rovers treffen elkaar in de 43e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Salisbury en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Wimbledon en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 23 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Bristol Rovers favoriet. 3 keer wist de ploeg van AFC Wimbledon te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor AFC Wimbledon. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AFC Wimbledon 2
Winst Bristol Rovers 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Wimbledon op een 21e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 14e plaats.