Nabeschouwing AFC Wimbledon - Walsall (1-3) || League One 2018/2019

Dinsdag 21 augustus 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt AFC Wimbledon het dinsdag 21 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Walsall. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Walsall (1-3)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Walsall is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 1-3 overwinning voor Walsall. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door K. Morris, waarmee Walsall met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van W. Nightingale zorgde ervoor dat Walsall op 0-2 kwam te staan in de 70e minuut. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Walsall, waarmee A. Cook zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 87 minuten deed K. Appiah iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van AFC Wimbledon werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor AFC Wimbledon echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Walsall.

LIVE AFC Wimbledon - Walsall 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Wordsworth AFC Wimbledon
16' Doelpunt Walsall Doelpunt K. Morris Walsall 0-1
61' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Hanson voor J. Pigott AFC Wimbledon
70' Eigen doelpunt Walsall Eigen doelpunt W. Nightingale Walsall 0-2
77' Wissel Walsall Wissel K. Wilson voor K. Morris Walsall
79' Doelpunt Walsall Doelpunt A. Cook Walsall 0-3
80' Gele kaart Walsall Gele kaart voor A. Cook Walsall
85' Wissel Walsall Wissel J. Gordon voor A. Cook Walsall
87' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt K. Appiah AFC Wimbledon 1-3
88' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Hartigan voor A. Wordsworth AFC Wimbledon
92' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. Wagstaff voor K. Appiah AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Walsall
Opstellingen AFC Wimbledon - Walsall
De opstellingen van AFC Wimbledon en Walsall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.