Nabeschouwing Barnsley - Doncaster Rovers (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Doncaster Rovers (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Barnsley en Doncaster Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door H. Kane, waarmee Doncaster Rovers met 0-1 de leiding nam. Barnsley kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Woodrow, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Doncaster Rovers
Goals
1
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
20
13
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
89
76
Gevaarlijke aanvallen
47
48
Corners
6
4
Wissels
3
2
LIVE Barnsley - Doncaster Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor H. Kane Doncaster Rovers
52' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt H. Kane Doncaster Rovers 0-1
60' Wissel Barnsley Wissel C. Woodrow voor Dani Pinillos Barnsley
60' Wissel Barnsley Wissel G. Moncur voor C. McGeehan Barnsley
62' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 1-1
69' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Rowe voor A. Crawford Doncaster Rovers
80' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor B. Potts Barnsley
83' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Wilks voor A. May Doncaster Rovers
94' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor D. Cavaré Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Doncaster Rovers
Opstellingen Barnsley - Doncaster Rovers
De opstellingen van Barnsley en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Doncaster Rovers
# Speler Pos.
1 Ian Lawlor K
3 Daniel Kenny Andrew V
2 Niall Mason V
6 Andy Butler V
17 Matt Blair M
8 Benjamin Whiteman M
15 Herbie Kane M
26 James Coppinger M
11 Alistair Crawford A
9 John Marquis A
19 Alfie May A
Wissels Doncaster Rovers
# Speler Pos.
13 Marko Maroši K
29 Shaun Cummings V
25 Shane Blaney M
22 Jermaine Anderson M
10 Tommy Rowe M
14 Alfie Beestin A
16 Paul Taylor A
7 Mallik Wilks A
Voorbeschouwing Barnsley - Doncaster Rovers

Barnsley en Doncaster Rovers treffen elkaar in de 19e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Salisbury en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Doncaster Rovers in de League One vond plaats op 20 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Doncaster Rovers favoriet. 4 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Barnsley. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 1
Winst Doncaster Rovers 4
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 4e positie staat, terwijl we Doncaster Rovers terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Barnsley - Doncaster Rovers Opstelling Barnsley Opstelling Doncaster Rovers Live Barnsley - Doncaster Rovers Live Barnsley - Doncaster Rovers kijken Barnsley - Doncaster Rovers kijken Live Barnsley - Doncaster Rovers stream Barnsley - Doncaster Rovers Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Doncaster Rovers Uitslag Barnsley - Doncaster Rovers Statistieken Barnsley - Doncaster Rovers League One 2018/2019 Barnsley - Doncaster Rovers wedden Barnsley - Doncaster Rovers gokken Barnsley - Doncaster Rovers Unibet