Nabeschouwing Barnsley - Fleetwood Town (4-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het zaterdag 13 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Fleetwood Town (4-2)

Het League One duel tussen Barnsley en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 4-2 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Bähre, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Woodrow op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Fleetwood Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Evans.

In de 65e minuut werd H. Souttar van Fleetwood Town met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fleetwood Town het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 70 minuten werd de voorsprong voor Barnsley vergroot nadat C. McGeehan de 3-1 wist te scoren. Fleetwood Town verkleinde in de 77e minuut de achterstand doordat W. Burns de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 79e minuut was het Barnsley dat via J. Brown de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Seb Stockbridge en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Barnsley.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Fleetwood Town
Goals
4
2
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
75
67
Gevaarlijke aanvallen
47
36
Corners
9
7
Wissels
3
3
LIVE Barnsley - Fleetwood Town 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Barnsley Doelpunt M. Bähre met assist van J. Brown Barnsley 1-0
34' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 2-0
35' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. McGeehan Barnsley
42' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Dani Pinillos Barnsley
58' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor R. Wallace Fleetwood Town
58' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor L. Coyle Fleetwood Town
61' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Madden voor R. Wallace Fleetwood Town
64' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans met assist van H. Souttar Fleetwood Town 2-1
65' Rode kaart Fleetwood Town Rode kaart voor H. Souttar Fleetwood Town
70' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. McGeehan met assist van M. Thiam Barnsley 3-1
72' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor A. Hunter Fleetwood Town
72' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor M. Bähre Barnsley
77' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt W. Burns met assist van L. Coyle Fleetwood Town 3-2
79' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Brown met assist van Dani Pinillos Barnsley 4-2
83' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor M. Thiam Barnsley
88' Wissel Barnsley Wissel J. Green voor J. Brown Barnsley
90' Wissel Fleetwood Town Wissel B. Crowe-Baggley voor A. Nadesan Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Fleetwood Town
Opstellingen Barnsley - Fleetwood Town
De opstellingen van Barnsley en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Fleetwood Town
# Speler Pos.
1 Alex Cairns K
26 James Husband V
5 Ashley Eastham V
12 Harry Souttar V
2 Lewie Coyle V
29 Nathan Sheron V
23 Ross Wallace M
7 Wes Burns A
22 Ashley Hunter A
24 Ashley Nadesan A
9 Ched Evans A
Wissels Fleetwood Town
# Speler Pos.
45 Wissel
16 Gethin Jones K
16 Paul Jones K
35 Ryan Rydel M
14 Macauley Southam-Hales M
45 Lawrence Smith M
17 Paddy Madden A
27 Harrison Biggins A
30 Barry Crowe-Baggley A
Voorbeschouwing Barnsley - Fleetwood Town

Barnsley en Fleetwood Town treffen elkaar in de 42e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Seb Stockbridge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 29 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barnsley als Fleetwood Town wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 2
Winst Fleetwood Town 2
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 3e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Barnsley - Fleetwood Town Opstelling Barnsley Opstelling Fleetwood Town Live Barnsley - Fleetwood Town Live Barnsley - Fleetwood Town kijken Barnsley - Fleetwood Town kijken Live Barnsley - Fleetwood Town stream Barnsley - Fleetwood Town Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Fleetwood Town Uitslag Barnsley - Fleetwood Town Statistieken Barnsley - Fleetwood Town League One 2018/2019 Barnsley - Fleetwood Town wedden Barnsley - Fleetwood Town gokken Barnsley - Fleetwood Town Unibet