Nabeschouwing Barnsley - Luton Town (3-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 13 oktober 2018 - 13:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het zaterdag 13 oktober 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Luton Town (3-2)

Het League One duel tussen Barnsley en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 3-2 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Barnsley kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van B. Potts. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 5 minuten was het B. Potts die Barnsley op een 1-0 voorsprong zette.

In de 48e minuut werd de stand op 2-1 gezet na een benutte penalty van Luton Town speler J. Collins. In de 79e minuut was het M. Thiam van Barnsley wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 3-1 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Luton Town om te scoren. Kort voor tijd in de 86e minuut zette J. Collins de stand op 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Luton Town. Het was J. Collins die in de 86e minuut de stand op 3-2 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ross Joyce bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Barnsley.

LIVE Barnsley - Luton Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Barnsley Doelpunt B. Potts met assist van J. Brown Barnsley 1-0
5' Doelpunt Barnsley Doelpunt B. Potts Barnsley 1-0
26' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. McGeehan met assist van G. Moncur Barnsley 2-0
26' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. McGeehan Barnsley 2-0
48' Penalty Luton Town Penalty J. Collins Luton Town 2-1
58' Wissel Luton Town Wissel A. McCormack voor J. Grant Luton Town
68' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor M. Bähre Barnsley
72' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor H. Cornick Luton Town
73' Wissel Barnsley Wissel Dani Pinillos voor B. Williams Barnsley
79' Doelpunt Barnsley Doelpunt M. Thiam Barnsley 3-1
79' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor G. Rea Luton Town
83' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor G. Moncur Barnsley
86' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Collins Luton Town 3-2
88' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. McCormack Barnsley
91' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Brown Luton Town
95' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor K. LuaLua Luton Town
91' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Brownell Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Luton Town
Opstellingen Barnsley - Luton Town
De opstellingen van Barnsley en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.