Nabeschouwing Barnsley - Peterborough United (2-0) || League One 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het woensdag 26 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Peterborough United (2-0)

Het League One duel tussen Barnsley en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Mowatt, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Woodrow op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Barnsley.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Peterborough United
Goals
2
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
3
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
65
76
Gevaarlijke aanvallen
43
26
Corners
8
1
Wissels
3
3
LIVE Barnsley - Peterborough United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Mowatt Barnsley 1-0
49' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 2-0
56' Wissel Peterborough United Wissel S. Dembele voor C. Daniel Peterborough United
57' Wissel Peterborough United Wissel J. Cummings voor M. Godden Peterborough United
69' Wissel Peterborough United Wissel D. Lyon voor J. Naismith Peterborough United
74' Wissel Barnsley Wissel J. Brownell voor B. Potts Barnsley
78' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor M. Bähre Barnsley
85' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor K. Dougall Barnsley
87' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor K. Dougall Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Peterborough United
Opstellingen Barnsley - Peterborough United
De opstellingen van Barnsley en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Peterborough United
# Speler Pos.
25 Conor O'Malley K
2 Jason Naismith V
3 Colin Daniel V
16 Rhys Bennett V
5 Ryan Tafazolli V
8 Mark O'Hara V
4 Alex Woodyard M
21 Marcus Maddison M
15 Joseph Ward A
17 Ivan Toney A
9 Matt Godden A
Wissels Peterborough United
# Speler Pos.
1 Aaron Chapman K
10 Siriki Dembele M
19 George Cooper M
11 Louis Samuel Reed M
22 Darren Lyon M
26 Mathew Stevens A
35 Jason Cummings A
Voorbeschouwing Barnsley - Peterborough United

Barnsley en Peterborough United treffen elkaar in de 24e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Boyeson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Peterborough United in de League One vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barnsley als Peterborough United wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 2
Winst Peterborough United 2
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 6e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barnsley - Peterborough United Opstelling Barnsley Opstelling Peterborough United Live Barnsley - Peterborough United Live Barnsley - Peterborough United kijken Barnsley - Peterborough United kijken Live Barnsley - Peterborough United stream Barnsley - Peterborough United Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Peterborough United Uitslag Barnsley - Peterborough United Statistieken Barnsley - Peterborough United League One 2018/2019 Barnsley - Peterborough United wedden Barnsley - Peterborough United gokken Barnsley - Peterborough United Unibet