Nabeschouwing Barnsley - Shrewsbury Town (2-1) || League One

Vrijdag 19 april 2019 - 16:00 uur

In de League One neemt Barnsley het vrijdag 19 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley, South Yorkshire.

Via de Barnsley - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Shrewsbury Town (2-1)

Het League One duel tussen Barnsley en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Mowatt, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Campbell, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette J. Brown zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Oldham, waardoor Barnsley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Shrewsbury Town
Goals
2
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
15
14
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
86
72
Gevaarlijke aanvallen
44
39
Corners
6
9
Wissels
3
3
LIVE Barnsley - Shrewsbury Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Mowatt Barnsley 1-0
38' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt T. Campbell met assist van S. Whalley Shrewsbury Town 1-1
54' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Whalley Shrewsbury Town
55' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Brown met assist van M. Bähre Barnsley 2-1
64' Wissel Barnsley Wissel K. Moore voor M. Bähre Barnsley
75' Wissel Shrewsbury Town Wissel F. Okenabirhie voor T. Campbell Shrewsbury Town
80' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Laurent voor A. Grant Shrewsbury Town
80' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor M. Thiam Barnsley
85' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor L. Waterfall Shrewsbury Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Smith voor G. Docherty Shrewsbury Town
89' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor C. Woodrow Barnsley
Opstellingen Barnsley - Shrewsbury Town
De opstellingen van Barnsley en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Barnsley
# Speler Pos.
13 Jack Walton K
12 Dimitri Kévin Cavaré V
3 Zeki Fryers V
15 Jordan Green M
19 Kieffer Moore A
20 Callum Styles A
7 Ryan Hedges A
Wissels Shrewsbury Town
# Speler Pos.
30 Reice Charles-Cook K
13 James Bolton V
5 Matthew Sadler V
28 Josh Laurent M
18 Alex Gilliead A
12 Fejiri Okenabirhie A
17 Sam Smith A
Voorbeschouwing Barnsley - Shrewsbury Town

Barnsley en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 43e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barnsley en Shrewsbury Town elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 0
Winst Shrewsbury Town 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 2e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Barnsley - Shrewsbury Town Opstelling Barnsley Opstelling Shrewsbury Town Live Barnsley - Shrewsbury Town Live Barnsley - Shrewsbury Town kijken Barnsley - Shrewsbury Town kijken Live Barnsley - Shrewsbury Town stream Barnsley - Shrewsbury Town Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Shrewsbury Town Uitslag Barnsley - Shrewsbury Town Statistieken Barnsley - Shrewsbury Town League One 2018/2019 Barnsley - Shrewsbury Town wedden Barnsley - Shrewsbury Town gokken Barnsley - Shrewsbury Town Unibet