Nabeschouwing Barnsley - Shrewsbury Town (2-1) || League One 2018/2019

Vrijdag 19 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het vrijdag 19 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Shrewsbury Town (2-1)

Het League One duel tussen Barnsley en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Mowatt, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Campbell, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette J. Brown zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Oldham, waardoor Barnsley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barnsley - Shrewsbury Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Mowatt Barnsley 1-0
38' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt T. Campbell met assist van S. Whalley Shrewsbury Town 1-1
54' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Whalley Shrewsbury Town
55' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Brown met assist van M. Bähre Barnsley 2-1
64' Wissel Barnsley Wissel K. Moore voor M. Bähre Barnsley
75' Wissel Shrewsbury Town Wissel F. Okenabirhie voor T. Campbell Shrewsbury Town
80' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Laurent voor A. Grant Shrewsbury Town
80' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor M. Thiam Barnsley
85' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor L. Waterfall Shrewsbury Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Smith voor G. Docherty Shrewsbury Town
89' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor C. Woodrow Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Shrewsbury Town
Opstellingen Barnsley - Shrewsbury Town
De opstellingen van Barnsley en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.