Nabeschouwing Barnsley - Southend United (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het zaterdag 3 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Southend United (1-0)

Het League One duel tussen Barnsley en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 1-0 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door K. Moore, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brett Huxtable, waardoor Barnsley de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Southend United
Goals
1
0
Balbezit
56%
44%
Schoten totaal
15
7
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
73
81
Gevaarlijke aanvallen
44
41
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE Barnsley - Southend United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor M. Bähre Barnsley
66' Wissel Barnsley Wissel C. Woodrow voor M. Thiam Barnsley
69' Wissel Southend United Wissel M. Kightly voor H. Bunn Southend United
82' Wissel Southend United Wissel T. Robinson voor S. Cox Southend United
83' Wissel Barnsley Wissel G. Moncur voor Dani Pinillos Barnsley
87' Doelpunt Barnsley Doelpunt K. Moore Barnsley 1-0
90' Wissel Southend United Wissel S. McCoulsky voor S. Mantom Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Southend United
Opstellingen Barnsley - Southend United
De opstellingen van Barnsley en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Southend United
# Speler Pos.
1 Mark Oxley K
24 Jason Demetriou V
32 Steven Hendrie V
48 John White V
23 Taylor Moore V
6 Michael Turner V
16 Dru Yearwood M
18 Sam Mantom M
30 Harry Bunn M
8 Timothee Dieng M
10 Simon Cox A
Wissels Southend United
# Speler Pos.
22 Ted Smith K
2 Elvis Bwomono V
7 Michael Kightly M
11 Stephen McLaughlin M
27 Harry Kyprianou M
28 Shawn McCoulsky A
31 Theo Robinson A
Voorbeschouwing Barnsley - Southend United

Barnsley en Southend United treffen elkaar in de 17e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brett Huxtable en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Southend United in de League One vond plaats op 12 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Southend United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Southend United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Barnsley. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 0
Winst Southend United 2
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 4e positie staat, terwijl we Southend United terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barnsley - Southend United Opstelling Barnsley Opstelling Southend United Live Barnsley - Southend United Live Barnsley - Southend United kijken Barnsley - Southend United kijken Live Barnsley - Southend United stream Barnsley - Southend United Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Southend United Uitslag Barnsley - Southend United Statistieken Barnsley - Southend United League One 2018/2019 Barnsley - Southend United wedden Barnsley - Southend United gokken Barnsley - Southend United Unibet