Nabeschouwing Barnsley - Sunderland (0-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 12 maart 2019 - 20:45 uur



In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het dinsdag 12 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Sunderland (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Barnsley en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Barnsley en Sunderland gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Barnsley, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Peter Bankes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Sunderland
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
5
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
70
73
Gevaarlijke aanvallen
39
34
Corners
6
8
Wissels
2
2
LIVE Barnsley - Sunderland 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Leadbitter Sunderland
63' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor E. Pinnock Barnsley
69' Wissel Barnsley Wissel J. Williams voor J. Green Barnsley
75' Wissel Sunderland Wissel L. Morgan voor L. Gooch Sunderland
80' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor M. Bähre Barnsley
88' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor M. Power Sunderland
91' Wissel Sunderland Wissel K. Sterling voor M. Power Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Sunderland
Opstellingen Barnsley - Sunderland
De opstellingen van Barnsley en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Sunderland
# Speler Pos.
1 Jon McLaughlin K
2 Adam Matthews V
15 Jack Baldwin V
30 Jimmy Dunne V
13 Luke O'Nien M
23 Grant Leadbitter M
11 Lynden Gooch M
6 Lee Cattermole M
27 Max Power M
19 Aiden McGeady M
22 Will Grigg A
Wissels Sunderland
# Speler Pos.
25 Robbin Ruiter K
33 Denver Hume V
5 Alim Öztürk V
17 Lewis Morgan M
8 Dylan McGeouch M
9 Charlie Wyke A
26 Kazaiah Sterling A
Voorbeschouwing Barnsley - Sunderland

Barnsley en Sunderland treffen elkaar in de 37e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Sunderland in de League One vond plaats op 27 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sunderland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Barnsley. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 0
Winst Sunderland 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 2e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Barnsley - Sunderland Opstelling Barnsley Opstelling Sunderland Live Barnsley - Sunderland Live Barnsley - Sunderland kijken Barnsley - Sunderland kijken Live Barnsley - Sunderland stream Barnsley - Sunderland Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Sunderland Uitslag Barnsley - Sunderland Statistieken Barnsley - Sunderland League One 2018/2019 Barnsley - Sunderland wedden Barnsley - Sunderland gokken Barnsley - Sunderland Unibet