Nabeschouwing Blackpool - AFC Wimbledon (2-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Blackpool het zaterdag 20 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool, Lancashire.

Via de Blackpool - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - AFC Wimbledon (2-0)

Het League One duel tussen Blackpool en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 2-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door C. Tilt, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 7 minuten was het C. Tilt die Blackpool op een 1-0 voorsprong zette.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-0 winst voor Blackpool.

LIVE Blackpool - AFC Wimbledon 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Blackpool Doelpunt C. Tilt met assist van J. Spearing Blackpool 1-0
7' Doelpunt Blackpool Doelpunt C. Tilt Blackpool 1-0
21' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor J. Hanson AFC Wimbledon
61' Wissel Blackpool Wissel L. Feeney voor H. Pritchard Blackpool
65' Wissel Blackpool Wissel L. Feeney voor H. Pritchard Blackpool
72' Wissel AFC Wimbledon Wissel M. Pinnock voor B. Purrington AFC Wimbledon
73' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor K. Appiah AFC Wimbledon
75' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Pigott voor K. Appiah AFC Wimbledon
82' Wissel AFC Wimbledon Wissel L. Trotter voor A. Oshilaja AFC Wimbledon
83' Wissel Blackpool Wissel M. Nottingham voor J. Thompson Blackpool
84' Doelpunt Blackpool Doelpunt M. Bola Blackpool 2-0
90' Wissel Blackpool Wissel B. Heneghan voor N. Delfouneso Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - AFC Wimbledon
Opstellingen Blackpool - AFC Wimbledon
De opstellingen van Blackpool en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Blackpool - AFC Wimbledon

Blackpool en AFC Wimbledon treffen elkaar in de 14e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en AFC Wimbledon in de League One vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor AFC Wimbledon. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Blackpool als AFC Wimbledon wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Blackpool 1
Winst AFC Wimbledon 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 14e positie staat, terwijl we AFC Wimbledon terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.