Nabeschouwing Blackpool - Barnsley (0-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Blackpool het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool, Lancashire.

Via de Blackpool - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Barnsley (0-1)

Het League One duel tussen Blackpool en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 0-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door C. McGeehan, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Barnsley dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Barnsley uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Blackpool - Barnsley 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Blackpool Wissel P. OConnor voor C. Tilt Blackpool
59' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. McGeehan Barnsley 0-1
70' Wissel Blackpool Wissel M. Nottingham voor J. OSullivan Blackpool
75' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
76' Wissel Blackpool Wissel S. Davies voor L. Feeney Blackpool
78' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Lindsay Barnsley
80' Wissel Barnsley Wissel M. Bähre voor M. Thiam Barnsley
81' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor B. Heneghan Blackpool
90' Wissel Barnsley Wissel K. Dougall voor A. Mowatt Barnsley
91' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Bähre Barnsley
92' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor C. Woodrow Barnsley
95' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor K. Moore Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Barnsley
Opstellingen Blackpool - Barnsley
De opstellingen van Blackpool en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Blackpool - Barnsley

Blackpool en Barnsley treffen elkaar in de 23e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Barnsley in de League One vond plaats op 28 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 1 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackpool. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 0
Winst Barnsley 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 8e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 7e plaats.