Nabeschouwing Blackpool - Bristol Rovers (0-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Blackpool het zaterdag 3 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool, Lancashire.

Via de Blackpool - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Bristol Rovers (0-3)

Het League One duel tussen Blackpool en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 0-3 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door O. Clarke, waarmee Bristol Rovers met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Craig op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was O. Clarke van Bristol Rovers die de 0-3 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Trevor Kettle, waardoor Bristol Rovers dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Bristol Rovers
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
15
18
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
73
61
Gevaarlijke aanvallen
38
29
Corners
5
10
Wissels
2
0
LIVE Blackpool - Bristol Rovers 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt O. Clarke Bristol Rovers 0-1
62' Wissel Blackpool Wissel R. McLaughlin voor M. Cullen Blackpool
62' Wissel Blackpool Wissel M. Nottingham voor L. Feeney Blackpool
70' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor E. Upson Bristol Rovers
77' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt T. Craig Bristol Rovers 0-2
85' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt O. Clarke Bristol Rovers 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Bristol Rovers
Opstellingen Blackpool - Bristol Rovers
De opstellingen van Blackpool en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Blackpool
# Speler Pos.
37 Christoffer Mafoumbi K
20 Oliver Turton V
27 Marc Bola V
6 Ben Heneghan V
16 Curtis Tilt V
8 Jay Spearing M
24 Liam Feeney M
14 Harry Pritchard M
15 Jordan Thompson M
9 Mark Cullen A
7 Nathan Delfouneso A
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
13 Myles Boney K
12 Michael Nottingham V
19 Chris Taylor M
17 Ryan McLaughlin M
18 John O'Sullivan M
25 Callum Guy M
11 Joe Dodoo A
Basiselftal Bristol Rovers
# Speler Pos.
13 Jack Bonham K
2 Daniel Leadbitter V
15 James Clarke V
5 Tony Craig V
4 Tom Lockyer V
28 Michael Kelly V
7 Liam Sercombe M
6 Edward Upson M
8 Ollie Clarke M
9 Stefan Payne A
10 Tom Nichols A
Wissels Bristol Rovers
# Speler Pos.
21 Adam Smith K
29 Joe Martin V
33 Alex Rodman M
14 Chris Lines M
23 Kyle Bennett M
24 Stuart Sinclair M
17 Alex Jakubiak A
Voorbeschouwing Blackpool - Bristol Rovers

Blackpool en Bristol Rovers treffen elkaar in de 17e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Trevor Kettle en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 13 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Bristol Rovers favoriet. 1 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackpool. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 0
Winst Bristol Rovers 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 12e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Blackpool - Bristol Rovers Opstelling Blackpool Opstelling Bristol Rovers Live Blackpool - Bristol Rovers Live Blackpool - Bristol Rovers kijken Blackpool - Bristol Rovers kijken Live Blackpool - Bristol Rovers stream Blackpool - Bristol Rovers Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Bristol Rovers Uitslag Blackpool - Bristol Rovers Statistieken Blackpool - Bristol Rovers League One 2018/2019 Blackpool - Bristol Rovers wedden Blackpool - Bristol Rovers gokken Blackpool - Bristol Rovers Unibet