Nabeschouwing Blackpool - Oxford United (0-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Blackpool het zaterdag 23 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool, Lancashire.

Via de Blackpool - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Oxford United (0-1)

Het League One duel tussen Blackpool en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 0-1 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door J. Graham, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Oxford United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Oxford United.

LIVE Blackpool - Oxford United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Tilt Blackpool
39' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Spearing Blackpool
40' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Graham Oxford United 0-1
65' Wissel Blackpool Wissel J. Thompson voor A. Evans Blackpool
69' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor B. Heneghan Blackpool
70' Wissel Oxford United Wissel A. Kashi voor J. Graham Oxford United
73' Wissel Blackpool Wissel J. Dodoo voor C. Long Blackpool
77' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Sinclair Oxford United
80' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Ruffles Oxford United
81' Wissel Blackpool Wissel M. Nottingham voor N. Anderton Blackpool
88' Wissel Oxford United Wissel J. Hanson voor J. Henry Oxford United
92' Wissel Oxford United Wissel J. Smith voor J. Sinclair Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Oxford United
Opstellingen Blackpool - Oxford United
De opstellingen van Blackpool en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Blackpool - Oxford United

Blackpool en Oxford United treffen elkaar in de 34e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Haines en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Oxford United in de League One vond plaats op 15 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oxford United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Oxford United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Blackpool. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 1
Winst Oxford United 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 8e positie staat, terwijl we Oxford United terugvinden op de 22e plaats.