Nabeschouwing Blackpool - Shrewsbury Town (0-0) || League One

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:00 uur

In de League One neemt Blackpool het zaterdag 19 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool, Lancashire.

Via de Blackpool - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Shrewsbury Town (0-0)

In de League One heeft de wedstrijd tussen Blackpool en Shrewsbury Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Blackpool en Shrewsbury Town gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Eddie Ilderton niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Shrewsbury Town
Balbezit
56%
44%
Schoten totaal
6
11
Schoten op doel
0
1
Aanvallen
58
52
Gevaarlijke aanvallen
23
29
Corners
3
4
Wissels
3
2
LIVE Blackpool - Shrewsbury Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
66' Wissel Blackpool Wissel H. Pritchard voor C. Guy Blackpool
74' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Smith voor F. Okenabirhie Shrewsbury Town
74' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Gilliead voor J. Laurent Shrewsbury Town
83' Wissel Blackpool Wissel M. Nottingham voor L. Feeney Blackpool
83' Wissel Blackpool Wissel J. OSullivan voor C. Long Blackpool
Opstellingen Blackpool - Shrewsbury Town
De opstellingen van Blackpool en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
13 Myles Boney K
3 Nick Anderton V
12 Michael Nottingham V
23 Nya Kirby M
18 John O'Sullivan M
14 Harry Pritchard M
7 Nathan Delfouneso A
Basiselftal Shrewsbury Town
# Speler Pos.
15 Steve Arnold K
13 James Bolton V
3 Ryan Haynes V
6 Omar Beckles V
22 Luke Waterfall V
5 Matthew Sadler V
8 Greg Docherty M
29 Oliver Norburn M
28 Josh Laurent M
42 Anthony Grant M
12 Fejiri Okenabirhie A
Wissels Shrewsbury Town
# Speler Pos.
30 Reice Charles-Cook K
20 Aaron Amadi-Holloway V
27 Ryan Sears V
21 Abobaker Eisa M
18 Alex Gilliead M
9 Lee Angol A
17 Sam Smith A
Voorbeschouwing Blackpool - Shrewsbury Town

Blackpool en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 29e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eddie Ilderton en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Blackpool en Shrewsbury Town elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 0
Winst Shrewsbury Town 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 9e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Blackpool - Shrewsbury Town Opstelling Blackpool Opstelling Shrewsbury Town Live Blackpool - Shrewsbury Town Live Blackpool - Shrewsbury Town kijken Blackpool - Shrewsbury Town kijken Live Blackpool - Shrewsbury Town stream Blackpool - Shrewsbury Town Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Shrewsbury Town Uitslag Blackpool - Shrewsbury Town Statistieken Blackpool - Shrewsbury Town League One 2018/2019 Blackpool - Shrewsbury Town wedden Blackpool - Shrewsbury Town gokken Blackpool - Shrewsbury Town Unibet