Nabeschouwing Blackpool - Sunderland (0-1) || League One 2018/2019

Dinsdag 1 januari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Blackpool het dinsdag 1 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool, Lancashire.

Via de Blackpool - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Sunderland (0-1)

Het League One duel tussen Blackpool en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Maja, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sunderland.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Sunderland
LIVE Blackpool - Sunderland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Cattermole Sunderland
23' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Maja Sunderland 0-1
55' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor P. OConnor Blackpool
55' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Gooch Sunderland
72' Wissel Blackpool Wissel J. Dodoo voor N. Delfouneso Blackpool
84' Wissel Sunderland Wissel D. McGeouch voor C. Wyke Sunderland
84' Wissel Blackpool Wissel H. Pritchard voor C. Taylor Blackpool
88' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor J. Maja Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Sunderland
Opstellingen Blackpool - Sunderland
De opstellingen van Blackpool en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.