Nabeschouwing Bradford City - Sunderland (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bradford City het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Sunderland (1-2)

Het League One duel tussen Bradford City en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Maja, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Bradford City kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. OConnor, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette J. Baldwin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sunderland de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 66e minuut werd M. Power van Sunderland met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sunderland het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 94e minuut werd S. Scannell van Bradford City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sunderland met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Sunderland dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bradford City - Sunderland 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Cattermole Sunderland
20' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Maja Sunderland 0-1
52' Doelpunt Bradford City Doelpunt A. OConnor Bradford City 1-1
54' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Baldwin Sunderland 1-2
66' Rode kaart Sunderland Rode kaart voor M. Power Sunderland
70' Wissel Sunderland Wissel D. McGeouch voor J. Maja Sunderland
73' Wissel Sunderland Wissel G. Honeyman voor A. McGeady Sunderland
76' Wissel Bradford City Wissel K. Brünker voor David Ball Bradford City
83' Wissel Bradford City Wissel J. Gibson voor L. OBrien Bradford City
84' Wissel Sunderland Wissel A. Öztürk voor J. Sinclair Sunderland
88' Wissel Bradford City Wissel S. Seedorf voor G. Miller Bradford City
94' Rode kaart Bradford City Rode kaart voor S. Scannell Bradford City
98' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor K. Brünker Bradford City
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Sunderland
Opstellingen Bradford City - Sunderland
De opstellingen van Bradford City en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.