Nabeschouwing Bristol Rovers - Coventry City (3-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bristol Rovers het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Coventry City (3-1)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door G. Reilly, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Bristol Rovers vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Lines op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut volgde een derde treffer van Bristol Rovers, waarmee O. Clarke zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 44 minuten deed D. Hyam iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Coventry City werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Coventry City echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Bristol Rovers.

LIVE Bristol Rovers - Coventry City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt G. Reilly Bristol Rovers 1-0
19' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt C. Lines Bristol Rovers 2-0
23' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt O. Clarke Bristol Rovers 3-0
44' Doelpunt Coventry City Doelpunt D. Hyam Coventry City 3-1
46' Wissel Coventry City Wissel J. Thompson voor D. Sterling Coventry City
57' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Payne voor T. Nichols Bristol Rovers
70' Wissel Coventry City Wissel T. Andreu voor L. Kelly Coventry City
73' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Jakubiak voor G. Reilly Bristol Rovers
82' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Matthews voor S. Sinclair Bristol Rovers
84' Wissel Coventry City Wissel A. Bakayoko voor J. Clarke-Harris Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Coventry City
Opstellingen Bristol Rovers - Coventry City
De opstellingen van Bristol Rovers en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.