Nabeschouwing Bristol Rovers - Shrewsbury Town (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 9 februari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bristol Rovers het zaterdag 9 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Shrewsbury Town (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Bristol Rovers en Shrewsbury Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door S. Whalley, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers kwam na 53 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Rodman, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 85e minuut moest Shrewsbury Town verder met een man minder nadat D. Edwards een rode kaart had gekregen. Het lukte Bristol Rovers in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bristol Rovers - Shrewsbury Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Partington Bristol Rovers
24' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Ogogo Bristol Rovers
24' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
36' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt S. Whalley Shrewsbury Town 0-1
50' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Clarke-Harris voor G. Reilly Bristol Rovers
50' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Jakubiak voor T. Nichols Bristol Rovers
52' Wissel Shrewsbury Town Wissel G. Docherty voor O. Norburn Shrewsbury Town
53' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Rodman Bristol Rovers 1-1
68' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Golbourne Shrewsbury Town
68' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Rodman Bristol Rovers
70' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Amadi-Holloway voor F. Okenabirhie Shrewsbury Town
78' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Edwards voor G. Docherty Shrewsbury Town
81' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Clarke voor J. Partington Bristol Rovers
85' Rode kaart Shrewsbury Town Rode kaart voor D. Edwards Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Shrewsbury Town
Opstellingen Bristol Rovers - Shrewsbury Town
De opstellingen van Bristol Rovers en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.