Nabeschouwing Burton Albion - AFC Wimbledon (3-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Burton Albion het zaterdag 1 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - AFC Wimbledon (3-0)

Het League One duel tussen Burton Albion en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 3-0 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door S. Quinn, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Burton Albion vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Templeton op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Burton Albion, waarmee L. Boyce zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Burton Albion dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Burton Albion - AFC Wimbledon
Goals
3
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
17
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
58
68
Gevaarlijke aanvallen
26
35
Corners
2
5
LIVE Burton Albion - AFC Wimbledon 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Burton Albion Doelpunt S. Quinn Burton Albion 1-0
54' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Templeton Burton Albion 2-0
58' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor AFC Wimbledon
60' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Boyce Burton Albion 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - AFC Wimbledon
Opstellingen Burton Albion - AFC Wimbledon
De opstellingen van Burton Albion en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Burton Albion
# Speler Pos.
40 Bradley Collins K
19 Reece Hutchinson V
6 Ben Turner V
12 Ben Fox M
4 Jamie Allen M
23 Stephen Quinn M
7 Scott Fraser M
11 David Templeton M
10 Lukas Akins A
27 Liam Boyce A
17 Marvin Sordell A
Wissels Burton Albion
# Speler Pos.
20 Harry Campbell K
21 Elliot Hodge M
34 M
8 Jake Hesketh M
16 Marcus Harness M
34 Jake Flannigan M
44 Devante Cole A
9 Joe Sbarra A
Voorbeschouwing Burton Albion - AFC Wimbledon

Burton Albion en AFC Wimbledon treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Burton Albion en AFC Wimbledon elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Burton Albion 0
Winst AFC Wimbledon 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 21e positie staat, terwijl we AFC Wimbledon terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Burton Albion - AFC Wimbledon Opstelling Burton Albion Opstelling AFC Wimbledon Live Burton Albion - AFC Wimbledon Live Burton Albion - AFC Wimbledon kijken Burton Albion - AFC Wimbledon kijken Live Burton Albion - AFC Wimbledon stream Burton Albion - AFC Wimbledon Fox Sports Nabeschouwing Burton Albion - AFC Wimbledon Uitslag Burton Albion - AFC Wimbledon Statistieken Burton Albion - AFC Wimbledon League One 2018/2019 Burton Albion - AFC Wimbledon wedden Burton Albion - AFC Wimbledon gokken Burton Albion - AFC Wimbledon Unibet