Nabeschouwing Charlton Athletic - Gillingham (2-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Charlton Athletic het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Gillingham (2-0)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 2-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door B. Reeves, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Fosu op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Gillingham 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt B. Reeves Charlton Athletic 1-0
39' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt T. Fosu Charlton Athletic 2-0
46' Wissel Gillingham Wissel C. Reilly voor D. Oldaker Gillingham
56' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor K. Bielik Charlton Athletic
66' Wissel Gillingham Wissel L. ONeill voor B. Fuller Gillingham
71' Wissel Gillingham Wissel R. Charles-Cook voor B. Hanlan Gillingham
73' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Pratley voor J. Aribo Charlton Athletic
79' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Hackett-Fairchild voor L. Taylor Charlton Athletic
94' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Marshall voor T. Fosu Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Gillingham
Opstellingen Charlton Athletic - Gillingham
De opstellingen van Charlton Athletic en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Gillingham

Charlton Athletic en Gillingham treffen elkaar in de 23e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Gillingham in de League One vond plaats op 1 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Gillingham favoriet. 2 keer wist de ploeg van Charlton Athletic te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Charlton Athletic. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Charlton Athletic 1
Winst Gillingham 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 5e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 16e plaats.