Nabeschouwing Charlton Athletic - Luton Town (3-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Charlton Athletic het zaterdag 13 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Luton Town (3-1)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 3-1 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door H. Cornick, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Taylor in de 54e minuut zorgde er even later voor dat Charlton Athletic weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 70e minuut zette Vetokele zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Charlton Athletic vergroot nadat L. Taylor de 3-1 wist te scoren. In de 88e minuut moest Luton Town verder met een man minder, nadat D. Pratley een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Luton Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick met assist van P. Ruddock Luton Town 0-1
30' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Shea Luton Town
31' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor L. Taylor Charlton Athletic
34' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Shinnie Luton Town
54' Penalty Charlton Athletic Penalty L. Taylor Charlton Athletic 1-1
57' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor L. Berry Luton Town
63' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Vetokele Charlton Athletic
68' Wissel Luton Town Wissel A. Connolly voor H. Cornick Luton Town
70' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Vetokele met assist van K. Bielik Charlton Athletic 2-1
72' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt L. Taylor met assist van Vetokele Charlton Athletic 3-1
76' Wissel Charlton Athletic Wissel G. Lapslie voor Vetokele Charlton Athletic
81' Wissel Luton Town Wissel J. Cummings voor E. Lee Luton Town
81' Wissel Luton Town Wissel A. Sheehan voor L. Berry Luton Town
88' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Shinnie voor Charlton Athletic
88' Tweede gele kaart Luton Town Tweede gele kaart voor D. Pratley K. Bielik Luton Town
90' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Dijksteel voor J. Williams Charlton Athletic
94' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Sheehan Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Luton Town
Opstellingen Charlton Athletic - Luton Town
De opstellingen van Charlton Athletic en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.