Nabeschouwing Charlton Athletic - Wycombe Wanderers (3-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 8 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Charlton Athletic het zaterdag 8 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Wycombe Wanderers (3-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 3-2 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door R Williams, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Sido Jombarti zorgde ervoor dat Charlton Athletic op 1-1 kwam te staan in de 32e minuut. In de 71e minuut zette L. Taylor zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Charlton Athletic vergroot nadat N. Sarr de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wycombe Wanderers dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat P. Cowan-Hall de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Graham Salisbury bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Wycombe Wanderers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt R Williams Wycombe Wanderers 0-1
32' Eigen doelpunt Charlton Athletic Eigen doelpunt Sido Jombarti Charlton Athletic 1-1
34' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor N. Sarr Charlton Athletic
48' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Reeves voor N. Ajose Charlton Athletic
52' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Pratley Charlton Athletic
57' Wissel Charlton Athletic Wissel G. Lapslie voor D. Pratley Charlton Athletic
57' Wissel Wycombe Wanderers Wissel F. Onyedinma voor C. Mackail-Smith Wycombe Wanderers
63' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kashket voor R Williams Wycombe Wanderers
64' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Sido Jombarti Wycombe Wanderers
71' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt L. Taylor Charlton Athletic 2-1
79' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Cowan-Hall voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
79' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt N. Sarr Charlton Athletic 3-1
90' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt P. Cowan-Hall Wycombe Wanderers 3-2
93' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Dijksteel voor L. Taylor Charlton Athletic
95' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Steer Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Wycombe Wanderers
Opstellingen Charlton Athletic - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Charlton Athletic en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.