Nabeschouwing Coventry City - Scunthorpe United (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Coventry City het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ricoh Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Scunthorpe United (1-2)

Het League One duel tussen Coventry City en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 1-2 overwinning voor Scunthorpe United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door T. Andreu, waarmee Coventry City met 1-0 de leiding nam. Scunthorpe United kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Humphrys, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette A. Dales zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Scunthorpe United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Coggins, waardoor Scunthorpe United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Coventry City - Scunthorpe United
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
18
9
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
65
65
Gevaarlijke aanvallen
43
34
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE Coventry City - Scunthorpe United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Clarke Scunthorpe United
51' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Perch Scunthorpe United
52' Doelpunt Coventry City Doelpunt T. Andreu Coventry City 1-0
55' Wissel Scunthorpe United Wissel F. Ojo voor J. Horsfield Scunthorpe United
58' Wissel Scunthorpe United Wissel D. Holmes voor O. Olomola Scunthorpe United
65' Wissel Scunthorpe United Wissel M. Lund voor J. Clarke Scunthorpe United
68' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt S. Humphrys Scunthorpe United 1-1
76' Wissel Coventry City Wissel J. Thompson voor J. Willis Coventry City
77' Wissel Coventry City Wissel J. Clarke-Harris voor M. Biamou Coventry City
77' Wissel Coventry City Wissel J. Shipley voor T. Bayliss Coventry City
81' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt A. Dales Scunthorpe United 1-2
94' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor T. Andreu Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Scunthorpe United
Opstellingen Coventry City - Scunthorpe United
De opstellingen van Coventry City en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Scunthorpe United
# Speler Pos.
13 Rory Watson K
21 Cameron Burgess V
14 James Perch V
2 Jordan Clarke V
3 Cameron Borthwick-Jackson V
8 James Horsfield V
20 Charlie Goode V
24 Olufela Olomola A
17 Lee Novak A
10 Stephen Humphrys A
12 Andy Dales A
Wissels Scunthorpe United
# Speler Pos.
27 Jonathan Flatt K
33 Lewis Butroid V
19 Duane Holmes M
7 Matthew Lund M
6 Funso-King Ojo M
18 Kwame Thomas A
29 Jamie Wootton A
Voorbeschouwing Coventry City - Scunthorpe United

Coventry City en Scunthorpe United treffen elkaar in de 1e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Coggins en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe League One seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Scunthorpe United in de League One vond plaats op 30 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Scunthorpe United. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Scunthorpe United favoriet. 6 keer wist de ploeg van Coventry City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Coventry City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Coventry City 1
Winst Scunthorpe United 6
Gelijkspel 1
Totaal 8

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Coventry City - Scunthorpe United Opstelling Coventry City Opstelling Scunthorpe United Live Coventry City - Scunthorpe United Live Coventry City - Scunthorpe United kijken Coventry City - Scunthorpe United kijken Live Coventry City - Scunthorpe United stream Coventry City - Scunthorpe United Fox Sports Nabeschouwing Coventry City - Scunthorpe United Uitslag Coventry City - Scunthorpe United Statistieken Coventry City - Scunthorpe United League One 2018/2019 Coventry City - Scunthorpe United wedden Coventry City - Scunthorpe United gokken Coventry City - Scunthorpe United Unibet