Nabeschouwing Doncaster Rovers - Accrington Stanley (1-2) || League One 2018/2019

Dinsdag 23 april 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Doncaster Rovers het dinsdag 23 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Accrington Stanley (1-2)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 1-2 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door S. McConville, waarmee Accrington Stanley met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut was het Accrington Stanley dat via B. Whiteman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Seb Stockbridge. K. Sadlier dacht na 92 minuten te scoren voor Doncaster Rovers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-2 overwinning in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Doncaster Rovers - Accrington Stanley 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. McConville met assist van P. Smyth Accrington Stanley 0-1
44' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor P. Smyth J. Clark Accrington Stanley 0-2
46' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt B. Whiteman met assist van A. May Accrington Stanley
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel K. Sadlier voor A. Crawford Doncaster Rovers
69' Wissel Doncaster Rovers Wissel L. Armstrong voor P. Smyth Doncaster Rovers
90' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Andrew voor Accrington Stanley 1-2
92' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt K. Sadlier Doncaster Rovers
91' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor M. Wilks Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Accrington Stanley
Opstellingen Doncaster Rovers - Accrington Stanley
De opstellingen van Doncaster Rovers en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Accrington Stanley

Doncaster Rovers en Accrington Stanley treffen elkaar in de 44e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Seb Stockbridge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Doncaster Rovers en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 2 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Accrington Stanley. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Accrington Stanley favoriet. 1 keer wist de ploeg van Doncaster Rovers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Doncaster Rovers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Doncaster Rovers 0
Winst Accrington Stanley 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Doncaster Rovers op een 6e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 18e plaats.