Nabeschouwing Doncaster Rovers - Barnsley (0-0) || League One 2018/2019

Vrijdag 15 maart 2019 - 20:45 uur



In de League One 2018/2019 neemt Doncaster Rovers het vrijdag 15 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Barnsley (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Doncaster Rovers en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Doncaster Rovers en Barnsley gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Doncaster Rovers, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ross Joyce niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Doncaster Rovers - Barnsley
Balbezit
41%
59%
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
110
113
Gevaarlijke aanvallen
92
74
Overtredingen
15
19
Buitenspel
2
1
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Doncaster Rovers - Barnsley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Wissel Barnsley Wissel Z. Fryers voor K. Dougall Barnsley
20' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Lindsay Barnsley
59' Wissel Barnsley Wissel M. Bähre voor M. Thiam Barnsley
67' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Crawford voor T. Rowe Doncaster Rovers
76' Wissel Doncaster Rovers Wissel K. Sadlier voor J. Coppinger Doncaster Rovers
81' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor J. Williams Barnsley
82' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. May voor M. Wilks Doncaster Rovers
91' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Barnsley
Opstellingen Doncaster Rovers - Barnsley
De opstellingen van Doncaster Rovers en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal Doncaster Rovers
# Speler Pos.
13 Marko Maroši K
3 Daniel Kenny Andrew V
6 Andy Butler V
31 Paul Downing V
17 Matt Blair M
26 James Coppinger M
15 Herbie Kane M
10 Tommy Rowe M
8 Benjamin Whiteman M
9 John Marquis A
7 Mallik Wilks A
Wissels Doncaster Rovers
# Speler Pos.
33 Louis Jones K
12 Tom Anderson V
44 Aaron Lewis V
22 Kieran Sadlier M
11 Alistair Crawford A
19 Alfie May A
18 Tyler Smith A
Formatie 4-4-2
Wissels Barnsley
# Speler Pos.
13 Jack Walton K
3 Zeki Fryers V
18 Adam Jackson V
20 Callum Styles M
21 Mike-Steven Bähre M
7 Ryan Hedges M
15 Jordan Green A
Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Barnsley

Doncaster Rovers en Barnsley treffen elkaar in de 38e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ross Joyce en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Doncaster Rovers en Barnsley in de League One vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Doncaster Rovers favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Doncaster Rovers 4
Winst Barnsley 1
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Doncaster Rovers op een 6e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Doncaster Rovers - Barnsley Opstelling Doncaster Rovers Opstelling Barnsley Live Doncaster Rovers - Barnsley Live Doncaster Rovers - Barnsley kijken Doncaster Rovers - Barnsley kijken Live Doncaster Rovers - Barnsley stream Doncaster Rovers - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Doncaster Rovers - Barnsley Uitslag Doncaster Rovers - Barnsley Statistieken Doncaster Rovers - Barnsley League One 2018/2019 Doncaster Rovers - Barnsley wedden Doncaster Rovers - Barnsley gokken Doncaster Rovers - Barnsley Unibet